• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

DEM Parti'den Başak Demirtaş açıklaması

Yeniakit Publisher
2024-01-31 13:39:00 -
DEM Parti'den Başak Demirtaş açıklaması

Bebek katili PKK'nın siyasi kolu DEM Parti'de Grup Başkanvekili Gülüstan Kılıç Koçyiğit, Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın adaylık açıklamasının resmi başvuru niteliğinde olduğunu belirterek, "Başak Demirtaş DEM Parti'nin aday adayıdır. Başak Hanım en güçlü adaylarımızdan biridir." dedi.

Başak Demirtaş'ın İBB adaylığına hazır oldunuğunu söylemesi siyaset dünyasını hareketlendirdi. Demirtaş'ın sürpriz çıkışı sonrası gözlerin çevrildiği DEM Parti'den açıklamalar gelmeye devam ediyor.

"Başak Demirtaş DEM Parti'nin aday adayıdır"

Bebek katili PKK'nın siyasi kolu DEM Parti'de Grup Başkanvekili Gülüstan Kılıç Koçyiğit Meclis'te yaptığı açıklamada Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylık açıklamasının parti için resmi başvuru niteliğinde olduğunu söyledi.

Koçyiğit, "Başak Demirtaş DEM Parti'nin aday adayıdır. Başak Hanım en güçlü adaylarımızdan biridir. Mayıs kampanyamızı da birlikte yürüttüğümüz yol arkadaşımızdır." değerlendirmesini yaptı.

Koçyiğit, aday çıkartacakları illere ilişkin komisyonun çalışmalara devam ettiğini, 3 Şubat'ta Merkez Yürütme Kurulunun toplantısının ardından en geç 5 Şubat'ta adayları duyuracaklarını söyledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hasel

İstanbul daha iyi demlenecek.Ne yaparlarsa yapsınlar,boş.M.Kurum gibi hizmet adamı varken tutunamazlar.Ülke düşmanı olan farklı oyunu kullansın.Bu kadar ağır konuşuyorum.

A g

Hadi bir boyunuzun ölçüsünü alın bakalım onun bunun arkasında iş yapmayı seversiniz Demirtaş misss
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23