• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

DEM Parti Esenyurt binasına operasyon! Parti binası değil terör karargahı

Yeniakit Publisher
2024-02-20 22:07:00 - 2024-02-20 22:43:24
DEM Parti Esenyurt binasına operasyon! Parti binası değil terör karargahı

DEM Parti'nin Esenyurt ilçe binasına terör operasyonu düzenlendi.

Sosyal medyada terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edilen 2 kişinin yakalanması için İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve TEM Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı soruşturma dosyası ve Büyükçekmece 3. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararı sonrası İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Esenyurt'ta üç adreste arama yaptı. Şüpheliler, DEM Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı binasında yakalanarak gözaltına alındı.

DEM binasında terörist başının fotoğrafları!

Aramalarda ayrıca çok sayıda yasaklı yayın, gazete ve terörist başı Abdullah Öcalan'ın fotoğraf ve posterleri ile şüphelilere ait dijital materyaller ele geçirildi. Emniyette işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

HII

ÌṢTE TERÖRİST KANIT BU TERÖRİSTLERÌN PARTÌSÌNÌ KAPATMAYA BU DELÌLLER YETÌYORDA ARTIYORDA NE BEKLÌYORSUNUZ NEREDESÌNÌZ HÜKÜMET YETKÌLÌLERÌ NERDESÌNÌZ EY SAVCILAR HAKÌMLER NERDE DANIṢTAY AYM'NÌN BAṢI ZÜHTÜ ALIN SÌZE KANIT HANÌ ÌKÌDE BÌR ÇIKIP TERÖRİSTLERÌ ÌÇERDEN ÇIKARMAK ÌÇÌN HAK ÌHLALÌ DÌYORSUNUZYA BUNADAMI HAK ÌHLALI DÌYECEKMÌSÌN ZÜHTÜ

çuvaldızı

hıı rumuzlu yorumcuya koskoca bir teşekkür eline ağzına sağlık böyle çapsızlığa layık olduğu cevab şahsen seviniyorum varol kardeş
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23