• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Değiştiremezsin" diye yola çıkan Saadet partisi milletvekili adayı Furkan Kamalak partisini bile değiştirdi!

Yeniakit Publisher
2022-10-08 20:06:00 - 2022-10-08 21:10:13

Babası Mustafa Kamalak'ın kontenjanı ile Saadet Partisi Milletvekili adayı iken, "Değiştiremezsin" sloganı ile yola çıkan oğul Furkan Kamalak, geçen sürede partisini bile değiştirerek İP'e katıldı.

 Yeniakit.com.tr 

Dezenformasyon Yasası'nı "sansür" söylemi ile hedef alan muhalefet, henüz iktidarda bile değilken, "sansür" için birbiri ile yarışıyor.

Akit Gazetesi Yazarı Halil Kışlacık'ın yazısı sebebi ile mahkemeye koşan, henüz istinaf süreci tamamlanmadan hukuku ayaklar altına alarak haciz uygulatan Mustafa Kamalak'ın oğlu Furkan Kamalak, bugün Twitter hesabından paylaşımda bulunarak seviyesini daha da dibe indirdi. Kamalak, "Mahkemeden kazandığım 7973 TL paramı verin, mağdurum!" deyip, mesajına gülme ikonu ekledi.

"Değiştiremezsin" diye yola çıkan Furkan Kamalak kimdir?

Furkan Kamalak babası Mustafa Kamalak'ın kontenjanından Saadet Partisi Milletvekili adayı olurken, "Değiştiremezsin" sloganı ile yola çıkmıştı.

Kamalak sloganının tanıtımını yaptığı videoda, "Üniversiteye gidip hayatını değiştirmek istersin, değiştiremezsin. Çünkü üniversitede hoca bulamazsın.""İşini değiştirmek istersin, referans isterler, zor bela bulursun. Bu FETÖ'cü derler, değiştiremezsin.", "Evini değiştirmek istersin, değiştiremezsin. Çünkü evin para etmez, yenisine senin paran yetmez." gibi temelsiz söylemlerle iktidarı hedef almıştı.

"Değiştiremezsin." sloganı ile yola çıkan Furkan Kamalak, partisini bile değiştirerek İP'e katıldı. Kamalak, babasının kontenjanı ile İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyeliği görevine devam ediyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Murat

İyi partide vatandaşa actığı binlerce dava var,Önce arabulucu olmazsa dava ondan sonra ayrıca manevi tazminat,Buna dur diyen yok gündem olmuyor ne yazık ki avukat tutamadığımız için istedikleri gini at koşturuyorlar.Sesimizi duyan yok,

Hasan ZÜLFİKAR

Saadetlilerin çocuklarının çoğu feto elinde büyüdü inanmazsanız araştırın Erdoğan'a düşmanlıkları hep fetodan dolayı .  PKK ve CHP ile ittifak edip kendi kardeşine düşman olanlar siz mücahidçilik oynarken çocuklarınız kafelerde kız arkadaşları ile okey oynuyordu.sonra çocuklarınızla İslamiyet arasında tercih yapmak zorunda kalıp çocuklarınızın tarafını seçip hem onları hem kendinizi dindarlara düşman ettiniz CHP ve siz yanyanasınız işte.ahiretinizde gitti dünyanızda.eğer ben benim söylediklerimi araştırırsanız görürsünüz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23