• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Değil 5 isterse 55 belediye versin! Ali Babacan’dan CHP’ye ittifak resti

Yeniakit Publisher
2023-10-02 09:46:00 -
Değil 5 isterse 55 belediye versin! Ali Babacan’dan CHP’ye ittifak resti

Genel seçimler öncesi kendi logolarıyla yarışacaklarını öne sürdükleri halde benzeri görülmemiş bir çarka imza atarak CHP listelerinden seçime giren ve 15 milletvekili koparan Ali Babacan liderliğindeki DEVA Partisinden ittifak resti geldi. Parti Sözcüsü İdris Şahin, “CHP 5 değil 55 belediye başkanlığı teklif etmiş olsa da seçimlere kendi logomuzla gireceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ

Genel seçimler öncesi kendi logolarıyla yarışacaklarını öne sürdükleri halde benzeri görülmemiş bir çarka imza atarak CHP listelerinden seçime giren ve 15 milletvekili koparan Ali Babacan liderliğindeki DEVA Partisinden yerel seçimler öncesi ortağına ittifak resti geldi. CHP listesinden Meclis’e kapağı atan DEVA Partisi Sözcüsü ve Ankara milletvekili İdris Şahin, CHP ile ittifak kapılarını kapattıklarını dile getirdi. Şahin, “CHP 5 değil 55 belediye başkanlığı teklif etmiş olsa şu aşamadan sonraki süreçte bu seçimlere kendi logomuzla girmemizi kimse engelleyemeyecek” dedi.

Kendi logomuzla gireceğiz

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise partisinin tüzük kurultayında yerel seçim çalışmaları ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Babacan, “DEVA Partisi, önümüzdeki yerel seçimlerde, tüm ülke sathında kendi ismiyle, kendi amblemiyle, kendi adaylarıyla seçime girme kararı almıştır. Kararımız ülkemiz için, partimiz için hayırlı olsun” dedi. Babacan’ın bu sözleri, “Bedava başkanlık umudu kalmayan DEVA mecburen kendi yoluna gidiyor” yorumlarına sebep oldu.

Büyük hayal kırıklığı yaşadık

Öte yandan, 14 -28 Mayıs seçimlerinde yaşadıkları hezimeti de değerlendiren Babacan, “Talihsiz tartışmalar, tekil hırslar ve anlamsız kavgalar yüzünden vatandaşlarımız; Millet İttifakı’nın bu ülkeyi uyumlu bir şekilde yönetebileceğine ikna olmadı” yorumunu yaparken seçim sonrası büyük bir hayal kırıklığı yaşadıklarını kaydetti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

HII

MASON BABACAN SENİ KALLEŞ TABİ ÖNCE CHPKK PARTİSİNİN İTİ OLDUN KILIÇDAROGLU DENEN TERÖRİST BAŞI SAYESİNDE 15 MİLLETVEKİLLİGİNİ KAPTIN ŞİMDİ 5 DEĞİL 55 BELEDİYE VERSE. KABUL ETMEM DEMEKLE YETİNİYORSUN ÖNCE YALAKALIK YAĞCILIK YAP KÖPRÜYÜ GEÇTİKTEN SONRA NAAH ALIRSIN DE CHPPKK YA.. ZATEN DÖNEKLİK SENİN EDEBIYATINDA SOYUNDA VAR İYİ OLUYOR CHPKK VE ONUN BAŞINDAKİ KILIÇDAROGLU DENEN AKILDAN NOKSAN BUNAĞA

Ziya

Baktıki chp bir cacık olmayacak ben kendi caciyimi yapayım diyor ana sendende bir cacık olmaz oddi birincisi babacan
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23