• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Değil 22 ekiple 32 ekiple bile gelsen nafile! İstanbul'un da yanmaması için mutlaka incelenmeli

Yeniakit Publisher
2023-05-10 15:09:00 -

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, CHP militanı olduğu tescillenen Remzi Albayrak’ın başında olduğu İstanbul İtfaiyesi'nin Akit Medya Grubu'nun merkez binasında meydana gelen yangındaki beceriksizlikle ile ilgili önemli ifadeler kullandı.

Akit gazetesi, Akit TV ve yeniakit.com.tr’nin ofislerinin yer aldığı Küçükçekmece ilçesindeki merkez binamızda medyadan gelen ve CHP’li İBB’ye bağlı İstanbul İtfaiyesinin beceriksizliği ve ihmalleri sebebiyle ancak 60 saatte söndürülen yangına ilişkin incelemeler sürüyor.

Binamızın bodrum katında bulunan halı fabrikasında başlayan ve 17 bin metrekarelik kapalı alan ile maliyeti milyonlarca lirayı bulan 30 yıllık birikimlerimizi kül eden yangını söndürmekte zafiyet gösteren İstanbul İtfaiyesi, Akit TV'deki Manşetlerin Dili programında masaya yatırıldı.

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, CHP militanı olduğu tescillenen Remzi Albayrak’ın başında olduğu İstanbul İtfaiyesi ile ilgili önemli ifadeler kullandı.

Karahasanoğlu, Akit Medya Grubu'nun binasındaki yangından yola çıkılarak İstanbul'un da yanmaması için müfettişlerin İstanbul İtfaiyesi'ni incelemesi gerektiğini söyledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hasel

Bilinçli yakıldı.Türkiyenin en kaliteli gazetesi idi.Aileye alınabilecek ve de okunabilecek yeni şafakla beraber tek gazete.

Metin

Tekrar geçmış olsun, seçimden sonra İstanbula geldiğinde hesap sorarsınız.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23