• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dedektif DNA sizi sırlı ve ilginç olayların içine çağırıyor

Yeniakit Publisher
2015-09-10 14:54:00 -
Dedektif DNA sizi sırlı ve ilginç olayların içine çağırıyor

Kadir Demircan'ın kalema aldığı Dedektif DNA isimli eserde DNA tarihini ve gelişim sürecini yalın ve bir o kadar da açıklayıcı dilde örneklerden yola çıkarak Tuti kitap okuyucularına aktarıyor. Herkesin rahatlıkla anlayabileceği bu kitabı bilimciler hukukçular emniyet birimleri ve öğrenciler farklı açılardan değerlendirebilecektir.

Adli vakalarla DNA araştırmaları, şüphesiz en hızlı gelişim gösteren alan ve her geçen gün faili meçhul vakaların vazgeçilmez başröl aktörü. Diğer bir deyişle DNA, çözülmesi güç olayların gizli kahramanlarıdır.

Profillemenin her evresini örnekleriyle açıklayan kitap tarihle başlayıp, son bölümde geleceğe dair öngörülerde bulunmakta. kitabın orta bölümlerinde ise dünya tarihindeki önemli vakalar DNA analizi perspektifiyle anlatılmakta.

Bölümleri titizlikle hazırlanmış bu eserin kolayca okunabilmesinin nedeni, Kadir Demircan'ın akademik başarılarının yanı sıra yazarlıktaki ustalığına da dayanmaktadır. Dedektif DNA, bilimsel açıdan değerli bir yere sahipken, meraklısı içinde ansiklopedik bir değere sahiptir. Her bölümü soluk soluğa okuyacağınız bu değerli eser, başucu kitabınız olmaya adaydır.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23