• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Davutoğlu şimdi ne diyecek? Gelecek Partili isimden flaş AK Parti kararı

Yeniakit Publisher
2024-08-13 13:07:00 -
Davutoğlu şimdi ne diyecek? Gelecek Partili isimden flaş AK Parti kararı

Gazeteci Sinan Burhan'a özel açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi Ankara Milletvekili Mustafa Nedim Yamalı, "Ahmet Davutoğlu Bey ile AK Parti'ye geçerim. Ahmet Davutoğlu geçmez ise geçmem. Biz parti olarak komple geçeriz.” iddiasını yalanladı.

Gelecek Partisi Ankara Milletvekili Mustafa Nedim Yamalı, Muhalefet partilerinden 7 milletvekilin AK Parti'ye geçeceği iddiasına yönelik Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan'a özel açıklamalarda bulundu.

Sinan Burhan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Ben Nedim Yamalı ile telefonla görüştüm. Kendisiyle çok eski hukukumuz var. Bütün gazete, televizyonlarda Nedim Yamalı Beyin “Ahmet Davutoğlu Bey ile geçerim. Ahmet Davutoğlu geçmez ise geçmem. Biz parti olarak komple geçeriz.” ifadesi olduğu iddia edildi. Böyle bir ifadeniz var mı diye sordum.

"BEN GEÇEBİLİRİM"

Dedi ki 'Külliyen yalandır. Ahmet Davutoğlu geçmezse ben geçmem demedim. Bu haberin içeriği doğru fakat başlığı çarpıtılmış. Doğrusu şu diyor ki; Ülkenin zor günlerinde bir arada olmamız gerekir. Partilerin bir arada olması gerekir. Ben Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı seviyorum kendisini takdir ediyorum, destekliyorum. Ahmet Davutoğlu ne karar verir bilmiyorum. O kendi kararıdır. Ben geçebilirim, Sayın Cumhurbaşkanımız ile görüşürüm."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İshak

Ali Babacan, Davut oğlu.. Bunlar ak partiden ayrılarak parti kurmalatının sebebi iktidar olmak vb değil az az da olsa ak partiye oy kaybettirmektir bazen binde sıfır nokta 1 ler bile o kadar önemli oluyorki

takoz

kemal kılıçdaroğlu ne diyecek bakalım verdi 38 milletvekilini ama onda yüz yok ki
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23