• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Davutoğlu kurdu Babacan kurdu boylarının ölçüsünü aldı! Bir sen eksiktin

Yeniakit Publisher
2023-10-17 19:59:00 - 2023-10-17 20:13:22
Davutoğlu kurdu Babacan kurdu boylarının ölçüsünü aldı! Bir sen eksiktin

AK Parti eski milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, parti kuracağını açıkladı.

Bakır Oda TV'ye konuştu.

Bir kaç ay içerisinde partinin isminin belli olacağını ve İçişleri Bakanlığı'na başvuru yapacaklarını söyleyen Bakır, “Partinin kurucuları arasında ağırlıklı olarak İş insanı ve akademisyenler olacak. Yol arkadaşlarım Türkiye’nin yakından tanığı isimler” dedi.

Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu gibi iddialı cümleler kuran Bakır, açıklamasında daha önce kendisine şu anda Meclis’te olan bir parti genel başkanından milletvekilliği teklifi geldiğini belirterek şunları söyledi:

O partinin lideri benim parti kurma fikrimin olduğunu biliyordu. İki genel başkan yardımcısını bana gönderdi ve milletvekilliği teklif etti. Hatta 4 kez toplantı yaptık. Ancak milletvekilliği listesine alınmadım. İşte ben tam da bu kirli düzene karşı olduğum için yeniden siyasete gireceğim. Arkamızda mafyalar, gayrı meşrular ve holdingler yok. Kavga etmeye gelmiyoruz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ulubatlı Hasan

Meral abla seni Kayseriden mv. aday adayı göstermedi. Sende "benden daha iyi mv. adayı mı olur" deyip kızdın. Şimdi parti kuracağım diyorsun. Sen bu işleri bırak, cebinden bir sürü para-pul harcarsın, hepsi boşa gider. Madem paran fazla, git garibana ver, hayır yapmış olursun.

Demir

Ablam arkamda MAFYA HOLDİNGLER yok dediğine göre tam bunların göbeğindedir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23