• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Davutoğlu-Erbakan görüşmesinde dikkat çeken 'siyasi denklem' mesajı!

Yeniakit Publisher
2024-06-03 22:55:00 - 2024-06-03 23:42:12
Davutoğlu-Erbakan görüşmesinde dikkat çeken 'siyasi denklem' mesajı!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi'nin genel merkez binasında gerçekleşen görüşme yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Görüşme sonrası Erbakan ve Davutoğlu basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Konuşmasına Davutoğlu’na teşekkür ederek başlayan Erbakan, şunları söyledi:

“Bu sohbet esnasında elbette ki iki siyasi parti olarak 31 Mart yerel seçimlerini ve bir önceki 14-28 Mayıs genel seçimlerini ve bunların sonuçlarını değerlendirme imkanını bulduk. İktidar 31 Mart’ta neden böyle bir yenilgiye uğradı, muhalefetin başarısı neye dayanıyor ve bundan sonra nasıl gelişmeler olabilir, bunlar üzerine istişare ve müzakere yapıldı."

İttifak mı edecekler? 'Türkiye’deki siyasi denklemin yeniden kurulduğu bir dönemdir'

Davutoğlu'nun basın toplantısında kullandığı şu ifadeleri ise ittifak sinyali olarak yorumlandı:

“Yeniden Refah Partisi ile kurulduğumuz andan beri istişare zemini hep oldu. Sık sık görüştük. Bugün gerçekleştirdiğimiz görüşmede birçok hususu ele alma imkanı oldu. 31 Mart seçimlerinin çıkardığı tabloyu detaylı olarak ele aldık. Bu siyasi tabloda iktidar partisinin yaşadığı yenilgi sonrasında iktidar ve muhalefet cenahında ortaya çıkan gelişmeleri, Türkiye’nin genel siyasi gidişatı açısından ele aldık. Önümüzdeki dönem Türkiye’deki siyasi denklemin yeniden kurulduğu bir dönemdir”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ender

iyi halt ediyorsunuz. küçücük küçücük sağcılar. ak partiyi kemirip,chp/dem i temelli başımıza sarın. ne kininiz ne hasediniz varmış. o 8 asır avrupadaaa medeniyeeeet diye şişindiğimiz endülüs müslümanları da aynen böyle birbirini yiye yiye,birbirine karşı katolik ispanyolla işbirliği yapa yapa o topraklardan silindi,katliamla,zorla hıristiyanlaştırma ile tarihe gömüldüler. ey müslümanlar kafanızı soğan patatadan biraz kaldırın endülüs tarihini öğrenin.tarih eğer ders alınsa tekerrür etmez.sen bilmiyorsun ama hıristiyan ve yahudi o tarihleri çok iyi biliyor.

YILDIRIM BAHADIR

AÇ TAVUK KENDİNİ DARI AMBARINDA GÖRÜRMÜŞ! KİFAYETSİZ MUHTERİSLER GEÇİDİ. HABER OLMAK İÇİN KARŞILIKLI ZİYARETLER İLE ENELERİ TATMİN OLUYORDUR HERHALDE.YAZMAYA BİLE TENEZZÜL ETMEMEK LAZIM GERÇİ.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23