• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘Darbeciler yaptıklarının altında ezilecek’

Yeniakit Publisher
2014-03-06 08:59:00 - 2014-03-06 09:43:03
‘Darbeciler yaptıklarının altında ezilecek’

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nureddin Nebati, “Ey Geziciler, ey paralelciler, siz olduğunuz yerde durun. Türkiye’de yapılması gereken işleri düzgün, sağlam yapan bir Başbakanımız, bir partimiz var. Biz bu partiye de Genel Başkanımıza da Başbakanımıza da sahip çıkıyoruz. Yaptığınız şeylerin altında ezileceksiniz” dedi.

MUŞ - AK Parti İl Başkanlığınca düzenlenen Danışma Meclisi Toplantısı’na katılmak üzere Konya Milletvekili Gülay Samancı ile Muş’a gelen Nebati, havalanında gazetecilere açıklamalarda bulundu.  
           
Başbakan Erdoğan’ın Muş mitingi öncesi yapılan çalışmaları incelemek ve Danışma Meclisi Toplantı’sına katılmak üzere Muş’a geldiğini belirten Nebati, kentte partili ve seçmenlerle de bir araya geleceğini söyledi.               

Muş ve ilçelerinde AK Parti’ye olan desteğin arttığını belirten Nebati, Başbakan Erdoğan’ın miting fotoğraflarına “montaj” diyenleri, mitingleri izlemeye davet ederek, Türkiye’de taşıma ile miting yapmayan tek parti olduklarını ifade etti.               

Nebati, düzenlenen mitinglere il içerisindeki seçmenlerin tamamının davet edildiğini ve insanların mitinge kendi imkanlarıyla geldiğini bildirerek, “Onlar 3-5 bin kişilik mitinglerle kendilerinin miting yaptığını zannediyorlar ama sayın Başbakanımız gittiği yerdeki nüfusa yakın bir kalabalıkla miting yapıyor. Bu, şu demektir, ey Geziciler, ey paralelciler, siz olduğunuz yerde durun. Türkiye’de yapılması gereken işleri düzgün, sağlam yapan bir Başbakanımız, bir partimiz var. Biz bu partiye de Genel Başkanımıza da Başbakanımıza da sahip çıkıyoruz. Yaptığınız şeylerin altında ezileceksiniz” dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23