• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Daha kaç can yanmalı? Türkiye Mahraya ağlarken bir kaza haberi de Aydın'dan!

Yeniakit Publisher
2022-03-31 23:22:00 - 2022-03-31 23:24:55
Daha kaç can yanmalı? Türkiye Mahraya ağlarken bir kaza haberi de Aydın'dan!

Antalya'da başıboş sokak köpeklerinin saldırısından kaçarken kamyon çarpması sonucu hayatını kaybeden 9 yaşındaki Mahra Melin Pınar'dan sonra bir kaza haberi de Aydın'dan geldi. Aydın'ın Karacasu ilçesinde köpeklerden kaçan 13 yaşındaki çocuk cipin altında kaldı.

 Yeniakit.com.tr 

Köpeklerin saldırısından kaçarken kamyon çarpması sonucu ağır yaralanıp yoğun bakımda tedavi gören 9 yaşındaki Mahra Melin Pınar'ın hayatını kaybetmesi Türkiye'yi hüzne boğarken bir kaza haberi de Aydın'ın Karacasu ilçesinden geldi.

Köpeklerden kaçarken cipin altında kaldı!

Önceki gün okula gitmek için bisikletiyle yola çıkan 13 yaşındaki çocuk başıboş iki sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Köpeklerden uzaklaşmaya çalışan çocuk, bisiklet kontrolünü kaybedince bir cipin altında kalarak yaralandı. Hastaneye kaldırılan çocuğun ayağının kırıldığı ve vücudunun çeşitli yerlerinde sıyrıklar oluştuğu tespit edildi.

13 yaşındaki çocuk yaşadıklarını şöyle anlattı:

Araba sola kırmasaydı daha kötü olabilirdim. Araba ayağımın üstünden geçti. Oradan geçen bir uzman çavuş bana yardımcı oldu. Sonra ambulansla hastaneye getirdiler.

'Oğlumun canı onlardan değersiz mi?'

Yaralanan çocuğun babası Şükrü Ayakdaş da şu ifadeleri kullandı:

Benim çocuğumun başına gelen kimsenin çocuğunun başına gelmesin. Televizyonlarda görüyoruz, daha yeni Antalya'da köpekten kaçarken bir çocuk kamyonun altında kalıp canını verdi. Tamam, köpekler de can taşıyor ama oğlumun canı onlardan değersiz mi? Yetkililere sesleniyorum. Bir çözüm istiyorum. Şu anda hastane köşelerinde değil de başka yerlerde olabilirdim.


9 yaşındaki Mahra Melin Pınar çok sevdiği kedileri ile çektirdiği fotoğraf karesi ile hafızalara kazındı

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şeref Kazan

Daha çook ne madar süzme varsa köpekçi oldu mama satıcıları ve mama fabrikalarının kölesi olan umumhane çocukları köpekleei bahcelerinde evlerinde neden beslemezler köpekciler köpekleeini dışarda gezdirip pisletirken zabıtalar ne iş uapar

ingilterede de kisa zaman icinde 2 kücük cocuk köpek saldirisi

nedeniyle hayatlarini kaybetmisler.. sahi ha pitbull ve benzeri cins ile kamu alaninda dolasmak, ha teksasta oldugu gibi her yerde silahla dolasirken rast gele ates etmek.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23