• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Daha iktidar olmadan ipini çektiler! TİP'li Erkan Baş Babacan ve Davutoğlu'nu açık açık tehdit etti

Yeniakit Publisher
2023-03-24 23:30:00 - 2023-03-25 01:06:27
Daha iktidar olmadan ipini çektiler! TİP'li Erkan Baş Babacan ve Davutoğlu'nu açık açık tehdit etti

HDP ile Emek ve Özgürlük İttfakı'nda yer alan Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, katıldığı canlı yayında Millet İttifakı ortaklarından Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ı açık açık tehdit etti.

HDP ile Emek ve Özgürlük İttifakı'nda yer alan ve aday çıkarmayarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceklerini ilan eden Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, Halk TV'de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Halk TV canlı yayınında İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtlayan Baş, iktidara geldiklerinde Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ı yargılayacaklarını belirtti. Baş'ın sözlerinin ardından stüdyo bir anda buz kesti.

Baş açıklamasında, şu ifadeleri kullandı:

Şimdi bakın açık konuşuyorum. Millet İttifakı'nın içerisinde daha önce iktidarın parçası olmuş topluluklar da var. Diyelim ki yargılama süreci var. Acaba ucu bana dokunur mu diye frenlemeye çalışan birisi varsa kusura bakmayın arkadaş biz size de karşı dururuz.

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini ilan etmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hüso

Ne kadar terör sevici varsa zillette buluşmuş. Bir zamanlar iç işleri bakanlığı yapmış birisin diğerleri terörden medet umuyor, senin ne işin var orada. Seni kim tehdit etti tükürdüğünü yalayarak masaya döndün kime güveniyorsun. Kimin uşaklığını yapıyorsun.

Yasemin

BU HABERİ duymak BENİ çok sevindirdi. Nankör ikili duymuyor okumuyor mu?? Gözlerine sokmak lazım körler, sağırlar, birbirini ağırlar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23