• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bunların tutuklanması için daha ne kadar delile ihtiyaç var? HDP milletvekillerinden TSK'ya "kimyasal silah" iftirası

Yeniakit Publisher
2022-11-07 01:40:00 - 2022-11-07 01:59:16
Bunların tutuklanması için daha ne kadar delile ihtiyaç var? HDP milletvekillerinden TSK'ya "kimyasal silah" iftirası

Taksim'deki TSK karşıtı eyleme destek vererek öncülük eden HDP'li milletvekilleri için terör iltisaklarını belli edecek daha ne kadar delile ihtiyaç duyulduğu merak konusu oldu.

 Yeniakit.com.tr 

Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı, şanlı Türk ordusuna, "Kimyasal silah kullanıyorlar" iftirası attı. PKK yayın organında ülkesinin ordusunu hadsizce hedef alan Fincancı'ya en büyük destek HDP'lilerden geldi.

Taksim İstiklal Caddesi'nde buluşan bir grup HDP'li, TSK karşıtı eylemle sokakları karıştırmayı amaçlayıp, taşkınlık çıkartmış, 121 PKK sevici HDP'li gözaltına alınmıştı.

Taksim'deki provokasyona öncülük eden HDP'li milletvekilleri ise, yine TBMM'ye dönerek ülke yönetiminde söz sahibi olacak.

Dokunulmazlık zırhı ile sokakları provoke eden vandallara öncülük eden; Musa Piroğlu, Ayşe Acar Başaran, Oya Ersoy, Gülistan Koçyiğit, Tayyip Temel ve Sezai Temelli ile bugünkü eyleme katılmayan HDP'li diğer yöneticiler, günlerdir TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın "Kimyasal silah" iftirasına destek veriyor.

HDP'li milletvekillerinin dokunulmazlık zırhıyla ülkelerine daha ne kadar ihanet edecekleri merakla bekleniyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mardinli Hoca

Bana göre HDP artı PKK dir ikiz dir.Sozde birisi siyasi birisi de askerî kanattir ikiside aynı anadan dogma dir.Butun küfür güçleri her ikisi sinide teslikliyor kullandıkları silahlar hepsi dışardan geliyor küfür güçleri tarafından veriliyor

Çelebi

O soruyu pkk ile resmi protokoller yapan, pkk. Hendek kazarken, silahlı, gündüz gözüyle gezerlerken valilere talimatla"görünce yüzünüzü çevirin"diyenlere sormalısınız.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23