• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cüneyt Özdemir'i yayında çıldırtan sözler: Bunların aklı yerinde değil!

Yeniakit Publisher
2022-11-10 18:30:00 - 2022-11-10 19:30:29

Başıboş sokak köpeklerinin saldırısıyla kuduz olan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 10 yaşındaki küçük çocuk Türkiye'yi yasa boğarken Cüneyt Özdemir, Youtube kanalında sözde hayvanseverlere tepki göstererek sorunun çözülmesi için siyasilere çağrı yaptı.

 yeniakit.com.tr 

Vatandaşların can güvenliği için ciddi tehlike oluşturan başıboş sokak köpekleri, son olarak Bitlis’te 10 yaşındaki Mustafa Erçetin’i hayattan kopardı.

Sokak köpekleri tarafından ısırılarak kuduz olan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden küçük çocuk bugün, ailesi ve yakınlarının gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Türkiye’yi yasa boğan olaya ilişkin vatandaşlardan tepkiler çığ gibi yükselirken, Cüneyt Özdemir de Youtube kanalında yaptığı yayında başıboş sokak köpekleri sorununa değindi.

"Bazı hayvanseverlerin aklı yerinde değil"

Hayvanseverlerin akıl sınırlarını zorlayan ifadelerini yayına taşıyan Özdemir, bir çoğunun akıllarının yerinde olmadığını söyledi.

Cüneyt Özdemir, “Her hayvanseverin aklı yerinde değil. Bazıları uçmuş durumda. Üç beş arkadaşıyla bir STK kurmuş. ‘Ben bilmem ne hayvanları koruma derneği başkanıyım.’ diyor. Bunu seçtiklerine göre akıllı bir adam diyorsun, değil.” ifadelerini kullandı.

Siyasilere çağrıda bulundu

Bir hayvanseverin ‘kuduz olan çocuğun ailesine dava açılmalı’ sözlerini eleştiren Özdemir, “Normal insanlarla karşı karşıya değiliz.” diyerek tepki gösterdi.

Köpek sorununun ülkenin meselesi olduğunu belirten Özdemir, siyasetçilere çözüm çağrısında bulundu.

Eşine de köpekler saldırmıştı

Öte yandan kendisini hayvansever olarak tanımlayan Cüneyt Özdemir de, başıboş sokak köpekleri tehlikesini, eşinin köpekler tarafından ısırılması ve yavru kedisinin öldürülmesinin ardından fark ederek gündeme getirmeye başladı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

zeki

BUNLAR İNSAN DEĞİL CÜNEYT BEY AMA HAYVANA DA BENZETMEYİN HAYVANLARI KULLANARAK ÜLKEM İNSANINA TUZAK KURUYORLAR

Misafir

Bu hayvan severlerin hepsi kendi evlerine birer sokak köpegi alsa sorun biter. Madem bu kadar seviyorsunuz alin evinize 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23