• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cüneyt Özdemir DEM Partili vekile öyle sözler söyledi ki... "Siyasetin yüz karası"

Yeniakit Publisher
2024-07-20 11:22:00 -

Gazeteci Cüneyt Özdemir, TBMM’de başıboş sokak köpekleriyle ilgili kanun teklifinin görüşmelerinde, Antalya'da başıboş sokak köpeklerinden kaçarken kamyonun altında kalıp hayatını kaybeden 10 yaşındaki Mahra Melin Pınar'ın annesi Derya Pınar'ın üzerine yürüyen DEM Partili Mersin Milletvekili Perihan Koca'ya çok sert tepki gösterdi.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, TBMM'de başıboş sokak köpekleriyle ilgili kanun teklifinin görüşülmesi sırasında yaşanan olaylara dair sert eleştirilerde bulundu. Özdemir, Antalya'da başıboş sokak köpeklerinden kaçarken kamyonun altında kalıp hayatını kaybeden 10 yaşındaki Mahra Melin Pınar'ın annesi Derya Pınar'ın üzerine yürüyen DEM Partili Mersin Milletvekili Perihan Koca'ya tepki gösterdi.

Özdemir, Perihan Koca'ya "siyasetin yüz karasıdır" diyerek, "10 yaşında köpekler kovalarken araba kazasında kızını kaybetmiş bir anneye 'şov yapma' diye çemkiren bu kadın Türkiye’de siyasetin son yıllardaki en büyük yüz karasıdır. Dem Partisi bu vicdansızlığa ne diyecek merak ediyorum!" ifadelerini kullandı.

Cüneyt Özdemir'in bu çıkışı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve birçok kişi tarafından destek gördü. Özdemir, bu olayın siyasi nezaketsizlik ve vicdansızlık örneği olarak kayıtlara geçmesi gerektiğini belirtti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Salih tekin

Bu necis gavur kâfirlerin bir şerefi yok onuru yok dini yok kutsalı yok sabun yapsan elini kirletir leşi toprağı kokutur en iyisi yakmak

Vahap Kalyoncu

Bunlar azdı başlarına gelecek var.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23