• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhuriyet savcısını hedef gösterdiler gerçek bambaşka çıktı! Besleme medyadan operasyon çocukluğu

Yeniakit Publisher
2024-08-05 18:57:00 - 2024-08-05 19:09:33

Besleme medyanın “boş yer olmamasına sinirlenip mekanın sahiplerini ve çalışanlarını gözaltına aldırdı” şeklinde haber yaptığı Cumhuriyet Savcısı Mücahid Şamil Koca'nın mekan sahipleri tarafından darp edildiğine ilişkin görünler ortaya çıktı. Olayda Koca'nın 9 aylık bebeği yere düştü ve darbe aldı.

 RECEP YEŞİL 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti hükümetine karşı karanlık ve kirli algı operasyonlarının merkezi haline gelen fondaş medya yalanda ve iftirada sınır tanımaz hale geldi.

Besleme medyanın başını çeken T24 isimli yayın organı Ordu'nun Aybastı içesinde meydana gelen olayı kırpılmış görüntülerle servis etti. 

T24, 15 kişinin gözaltına aldığı olayla ilgili yalan haberi “savcı, yemek yiyemediği mekânın sahiplerini ve çalışanlarını gözaltına aldırdı” ifadeleriyle paylaştı.

Olayla ilgili yeni görüntüler gün yüzüne çıktı. Cumhuriyet Savcısı Mücahid Şamil Koca’nın işletmenin çalışanları tarafından saldırıya uğradığı ve 9 aylık bebeğinin de yaralandığı ortaya çıktı.

OLAY

Olay, Aybastı ilçesi Perşembe Yaylası'nda bulunan bir ızgara salonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ünye ilçesinde Cumhuriyet savcısı olan Mücahit Şamil Koca, ailesiyle birlikte yemek yemek buraya gitti. İş yerinin yoğun olmasından dolayı garsonlar boş masa olmadığını '15-20' dakika içerisinde yer olabileceğini söyledi. Bu esnada Savcı Mücahit Şamil Koca, ailesi ile birlikte çevreyi dolaşarak, bir süre sonra yine aynı işyerine geldi. İçeride boş masa olduğunu ancak garsonların ‘rezerve' demesi üzerine, iddiaya göre garsonlar ve savcı arasında tartışma çıktı.

9 AYLIK BEBEĞİ DARBE ALDI

Çıkan tartışma sonrası yaşanan arbedede savcı Mücahit Şamil Koca ailesi ile birlikte dışarıya çıkartıldı. Savcı Mücahit Şamil Koca'nın 9 aylık bebeği yere düştü ve darbe aldı. İşyeri sahiplerinin ve garsonların dahil olduğu olayda ihbar üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi.

Olay sonrası işyeri sahiplerinin de aralarında bulunduğu toplamda 15 kişi gözaltına alındı. 12 kişi adliyeye çıkartılmadan serbest bırakılırken, 3 kişinin işlemleri ise sürüyor.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Türkiyem

Savci hakliysa devlet savci sina sahib ciksin bu mekan sahiblerine cok şimardi vergi vermezler devlede karşi yıkıcı bölücü halkı kin ve karmaşaya sürüklerler hak edeni hakkını devlet versin biz devletten iktitar dan yanayiz haklıdan yanayiz UYAN TÜRKİYEM

Ahmet

Bi savcı kendini o duruma dusurmemeli, haklı bike olsa ki burda haksız,orasi rezervasyonsüz gidilen masa ayrılmayan doldur boşalt mekani orda niye masa yok diye direnmek yanlis
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23