• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhuriyet paçavrasının yazarı Mine Kırıkkanat ezan ve selaya nefret kustu

Yeniakit Publisher
2020-04-03 16:17:00 - 2020-04-03 16:19:21
Cumhuriyet paçavrasının yazarı Mine Kırıkkanat ezan ve selaya nefret kustu

Gerici solak zihniyetin medyadaki tetikçisi Cumhuriyet paçavrasının yazarı Mine Kırıkkanat yine bir skandalla gündeme geldi. İslam düşmanlığını her fırsatta gösteren Kırıkkanat, koronavirüsle mücadele kapsamında tüm camilerden okunan ezan ve selaları hedef aldı. Kırıkkanat, "Kötü haberler yetmiyormuş gibi bir de gece gece hoparlörden felaket tellallığı dinlemek zorunda kalıyoruz" ifadeleriyle İslam'ın kutsallarına karşı tahammülsüzlüğünü bir kez daha gösterdi.

İlk olarak Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve giderek yayılan yeni tip koronavirüs Türkiye'ye de sıçradı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 18 bin 757 kişiye koronavirüsün bulaştığını toplam vefat sayısının da 356 olduğunu açıkladı.

Hükümet koronavirüsle mücadele kapsamında bir dizi önlemler aldı. Tüm bakanlıklar koronavirüsle mücadele hakkında bir takım kararlar alarak uygulamaya gitti. Diyanet İşleri Başkanlığı da Cuma namazlarını ve vakit namazlarını camilerde kılınmaması gerektiğini ifade ederken her akşam sela okunup dünyayı saran salgın için dualar okunmaya başlandı.

Ancak, camilerden yükselen sela ve dua sesleri din düşmanlarını rahatsız etti. Daha önce şehitler hakkında söylediği sözlerle gündeme gelen Cumhuriyet gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat, bu sefer de salgın için camilerden yükselen ezan vr sela sesleri hakkında skandal açıklamalarda bulundu.

Kırıkkanat, sosyal medya hesabından sela için "Kötü haberler yetmiyormuş gibi bir de gece gece hoparlörden felaket tellallığı dinlemek zorunda kalıyoruz" ifadelerini kullandı.

Skandal sözler sosyal medyada büyük tepki gördü. Sosyal medya kullanıcılar, Mine Kırıkkanat'a "Mine hanım diyanete dilekçe yazın sizin selanız okunmasın" diye tepki gösterdi.

İşte Kırıkkanat'ın o skandal sözlerine sosyal medya kullanıcılarının tepkileri:

"Atatürk benim ilahım" demişti

Kırıkkanat, daha önce katıldığı bir televizyon programında, "Atatürk benim ilahımdır" diyerek artık ona taptığını söylemişti.

Kırıkkanat "Arkadaşlarıma dedim ki, artık Atatürk ilahım. 10 yıl önce Atatürk'e tapıyorum demezdim, ama artık Atatürk'e tapıyorum dedim" ifadelerini kullanmıştı.

Muhalefet yapayım derken saçma ifadeler kullanmıştı

Kalitesiz ve basiretsiz muhalefette sınırları zorlayan Mine Kırıkkanat, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda son zamanlardaki orman yangınlarına ilişkin "Muhalif bölgelerdeki ormanları yakıyorlar. Yangın uçaklarını göndermiyorlar. Yurt çapında bir sabotaj çetesiyle karşı karşıyayız, adeta. Kim bunlar? Kimin hizmetindeler? Plan ne?" ifadelerini kullanmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yavuz

Mustafa islamoglu isimli .... ile bunlarin arasinda fark goremiyorum. Ya siz? Oda aciklamis seladan rahatsiz oldugunu.. ... yobazlarinin versiyonlari ortaya cikiyor

Selahaddin

Ya Allah için şu tipe bak Allah bu ve bunun gibilerini yere batırsın kahrolsun şeytanın insan kılıklıları
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23