• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhuriyet, komutanlara Hac kontenjanı ayrılmasına tepki gösterdi

Yeniakit Publisher
2023-06-08 11:37:00 -
Cumhuriyet, komutanlara Hac kontenjanı ayrılmasına tepki gösterdi

MSB'ye Hac kontenjanı verilmesinden rahatsız olan Cumhuriyet gazetesi, yayınladığı habere 'Hacı paşa dönemi' başlığı attı.

Fonlandıkları partilerde seçim sonrası çıkan krizleri görmezden gelip, istifa etmemekte direten Kemal Kılıçdaroğlu'na arka çıkan gazeteler, alışageldikleri 'laiklik elden gidiyor' temalı içerikler üretmeye devam ediyor.

90'lı yıllarda namaz kılan öğrencileri çarşaf çarşaf manşetlere taşıyan, yaşadıkları ülkenin yüzde 99'unun Müslümanlardan oluştuğunu akıllarına bile getirmeyen medya kuruluşları son dönemde Milli Savunma Bakanlığı'nı (MSB) hedef alıyor.

Cumhuriyet gazetesi bu kez TSK komutanlarını manşete taşıdı.

MSB'ye Hac kontenjanı rahatsız etti

Milli Savunma Bakanlığı'na Diyanet tarafından ayrılan Hac kontenjanından rahatsız olan gazete, 'Hacı paşa dönemi' başlığı attı.

Haberde MSB tarafından, 28 Mayıs'ta komutanlara kontenjan hakkında bilgi verildiği belirtiliyor.

Bu kapsamda bakanlığın kontenjandan yararlanmak isteyenlerin isim yazdırmasını istediği belirtilen haberde emekli komutanların bu uygulamaya karşı çıktığı bilgisine yer veriliyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatandaş

Vatandaş Hacca gitmek için yıllarca kur'a bekliyor. Diyanet Bazı Kamu Kurumların üst yöneticileri için özel kontenjan ayırıyor öyle mi. Haram olsun. Binlerce diyanet görevlileri görevli adı altında her sene hacca gideceklerine vatandaş gitse daha iyi olmaz mı...

Ad mad yok

%99 mu? %99 mu? Ajdalhflshfahfahfahfahfaejfahfjf!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23