• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhuriyet gazetesi yazarından iğrenç sözler! İslam'a ve Müslümanlara böyle kin kustu

Yeniakit Publisher
2023-02-12 11:09:00 -
Cumhuriyet gazetesi yazarından iğrenç sözler! İslam'a ve Müslümanlara böyle kin kustu

İslam'a ve Müslümanlara saldırmayı adeta vazife addeden Zülal Kalkandelen, yine kinini kustu.

İslam'a ve Müslümanlara saldırmayı adeta vazife addeden Zülal Kalkandelen, yine kinini kustu. Kalkandelen, kurban, sela, Diyanet ve İmam Hatiplere olan nefretini gözler önüne serdiği Cumhuriyet gazetesindeki yazısında özetle şunları kaydetti:

 

"(...) Bir yanda insan ya da hayvan her canı yaşatmak için mücadele edenler var. Diğer yanda kurtuluşunu hayvan kurban ederek kutlayanlar var. 

***

Bir yanda umudunu günler geçse de yitirmeden yaşamak için direnenler var. Diğer yanda daha ilk günden sela okutmaya başlayan Diyanet var.

(...) Bir yanda kurucusu olduğu AKUT Derneği’nden iktidar baskısı ile istifa ettirilip sonra da atılan arama kurtarma alanında çok deneyimli Nasuh Mahruki var. Diğer yanda imam hatip mezunu, arama kurtama deneyimi olmayan AFAD Afetlere Müdahale Genel Müdürü İsmail Palakoğlu var. (...)"

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Çuhadaroğlu

Var da var, lakin kafirler için de cehennem var, ister inanın ister inanmayın nasıl olsa gebereceksiniz ve leşleriniz o kaçtığınız toprak altına girecek işte o zaman yalvaracaksınız lakin boşa gidecek

Devran

Bir yandan tüm gücüyle vatandasinin yaninda olan, gecesini gündüzüne katarak calisan, dosta güven düsmana korku veren bir devlet var. Diger yanda sadece kalemini degil, ruhunu tüm Türkiye düsmanlarina satmis, Atatürk istismarcisi, terör ver terörist sevici cakallar var. Kimin yükü daha agir acaba?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23