• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Bakan Mehmet Şimşek Katar'a gidiyor

Yeniakit Publisher
2023-07-08 13:11:00 -
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Bakan Mehmet Şimşek Katar'a gidiyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bugün Katar'a ziyaret gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bugün Katar'a gidecek.

Alınan bilgiye göre Yılmaz ve Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 17-19 Temmuz tarihlerinde gerçekleştireceği Körfez ülkeleri ziyareti öncesi Katar'a çalışma ziyareti yapacak.

Ziyaret kapsamında, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Katar Emirlik Divanı'nda görüşecek Yılmaz ve Şimşek, ayrıca Türkiye ile Katar arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve ekonomik işbirliği olanaklarının değerlendirilmesi amacıyla bir dizi heyetler arası görüşme gerçekleştirecek.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

serdar

büyük hırsızlar stokçuluk ve keyfi fiyat artışları ile enflasyonu arttırırken, faiz ve vergi arttırarak enflasyonu düşüreceklerini sananlar büyük yanılgı içindeler. Allaha ve peygamberine savaş açanların sonu hazindir. sorun faizde veya dolarda değil. büyük vurgun yapanlarla ilgilidir. bu kadar faiz bu kadar vergi dünyada hiç bir yerde yok.

Yıldırım

Vergi kaldırdığınız esnaflara götürü usulde vergiye tabi yapılabilir. Örneğin pazarcı veya diğer esnaf vergi de adaletli olun kimisin hiç kimin den çok alınmaz. Sonra doğalgaz dan ücret almıyor yanlış cüzi miktarda alacaktı kullanmayan vatandaş ne olacak
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23