• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Gül: Dahli olanlarla ilgili olarak ne gerekiyorsa yapılacak

Yeniakit Publisher
2014-03-28 13:54:00 - 2014-03-28 16:46:33
Cumhurbaşkanı Gül: Dahli olanlarla ilgili olarak ne gerekiyorsa yapılacak

Devletin en önemli güvenlik bürokrasisinin başındaki kişilerin bir araya geldiği bir toplantının takip edilmesi, dinlenmesi çok büyük bir cüretkarlık ve bu devletin güvenliğine dönük bir casusluk faaliyetidir.

İSTANBUL - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazını Fatih Ormanı Camisi'nde kıldı.

Cumhurbaşkanı Gül, öğle saatlerinde Tarabya Köşkü'nden ayrılarak, Orman Bölge Müdürlüğünün içindeki Fatih Ormanı Camisi'ne geldi.

Burada cuma namazı kılan Gül'e, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Emniyet Müdürü Selami Altınok da eşlik etti.

Cuma namazı çıkışında vatandaşların sevgi gösterilerine muhatap olan Cumhurbaşkanı Gül, gazetecilerin son gelişmelerle ilgili soruları üzerine şöyle konuştu: "Devletin en önemli güvenlik bürokrasisinin başındaki kişilerin bir araya geldiği bir toplantının takip edilmesi, dinlenmesi çok büyük bir cüretkarlık ve bu devletin güvenliğine dönük bir casusluk faaliyetidir.
Devletin hiçbir zaman müsamaha edemeyeceği bir olaydır. Bununla ilgili hem Müsteşar hem Bakan hem de Başbakan ile görüştüm, ne gerekirse yapılacak. Bu faaliyeti kimler düşündü, kimler organize etti, kimler katıldı, kimler katkı verdi ve kimler yaptı, muhakkak ortaya çıkarılacaktır. En üst seviyedeki devlet bürokrasisinin, profesyonellerin bir araya gelip, bize yapacakları tavsiyeleri oturup konuştukları toplantılardır bu toplantılar. Bunun böyle bilinmesini istiyorum. Muhakkak bu işe bulaşanlar, katkı verenler kimlerse ortaya çıkartılacak ve kanunların emrettiği şekilde, en şiddetli şekilde de cezalandırılacaktır."


AA

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23