• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ittifak davetine Meral Akşener'den yanıt

Yeniakit Publisher
2023-10-11 16:40:00 -
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ittifak davetine Meral Akşener'den yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel seçimler için yaptığı ittifak çağrısına yanıt veren İYİ Parti lideri Meral Akşener, "İttifak siyasetinin derinleştirdiği kutuplaşma, ülkemize zarar veriyor Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Gelin, siz de aynı bizim gibi 81 ilde kendi adaylarınızla seçime girin. Türk siyaseti normalleşsin, kazanan milletimiz olsun" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısı sonrası kendisine yöneltilen "Cumhur İttifakı'na yeni partilerin katılması söz konusu olur mu? Bir çağrınız oldu, bu İYİ Parti'ye mi yönelikti?" sorusu üzerine, "Katılmak isteyen herkese kapımız açık. İYİ Parti de olabilir. Zaten diğerleri Cumhur İttifakı'nda belli. Ne kadar katılım güçlü olursa, ülkemizin menfaatine o denli hayırlı olur" ifadesini kullandı.

Erdoğan'ın çağrısına İYİ Parti'den yanıt geldi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "İttifak siyasetinin derinleştirdiği kutuplaşma, ülkemize zarar veriyor Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Gelin, siz de aynı bizim gibi 81 ilde kendi adaylarınızla seçime girin. Türk siyaseti normalleşsin, kazanan milletimiz olsun" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatandaş

Hak söz kimden gelirse gelsin kabul edilmeli.Ben bir vatandaş olarak ittifaklara karşıyım sebebine gelince diyelim üç beş parti ittifak yaptılar.Herpartinin fikri hedefi ayrıdır bir yerde fikrime ters aday gösterilse kesinlikle ona oy vermem fikrime yakın olan adaya vereceğim ne kadar ittifak ederdiniz edin.Bu fikrim değişmez bana göre milletin fikrine opetektir ittifak.Ayrica çok yerinde bir teklif değil bu Meral sizinle ittifak etmez çünkü ağası bırakmaz ağası fetodir bunu bilin

malum

YA MARAL ne dediği belli değil girdiği bütün partileri dağıtarak çıkmış sadece kendi menfaatini düşünür,KUMAR MASASINDANN KALKAR TOZU DUMANA KATAR SONRA hemen nutku tutulur masaya geri döner HİKAYE biter
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23