• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Haniye ile görüşmesinin ardından aynı yalan gündemde!

Yeniakit Publisher
2024-04-21 16:11:00 - 2024-04-21 16:43:45
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Haniye ile görüşmesinin ardından aynı yalan gündemde!

Yeniden Refah Partisi Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hamas lideri İsmail Haniye ile görüşmesinin ardından Kürecik Radar Üssü'nün kapatılması çağrısında bulundu.

Yeniden Refahlı Bekin, “İsrail, İran’ın fırlattığı balistik füzeleri, Malatya’daki Kürecik Radar üssü sayesinde önceden tespit ederek engelledi. Siyonist rejimi koruyan bu üs derhal kapatılmalı.” dedi.

Doğan Bekin'in açıklamasının ardından İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından açıklama yapıldı.

Açıklamada Kürecik'teki radar sisteminden elde edilen bilgilerin NATO müttefiki ülkeleri dışında kimseyle paylaşılmadığı vurgulandı. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, daha önce de yalanlanan bilginin Cumhurbaşkanı Erdoğan-Haniye görüşmesinin ardından kasıtlı olarak dolaşıma sokulduğunu ifade etti.

{relation id:1844256 slug:'kulisleri-hareketlendiren-aciklama-saadet-partisi-yeniden-refah-ile-birlesecek-mi'}

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

mustafa özhan

Değerli kardeşim, bu kürecikin böyle bir marifeti varsa ve nato müttefikleri biliyorsa amerika biliyorsa israil biliyor demektir. İletişim başkanlığının bu savunması çocuk kandırma cinsinden bir savunmadır. Kürecik bunu biliyor da amerika ile paylaşıyorsa filistine ihanet ediyor demektir. Bunu bir türk müslüman savunamaz....

yakup soner

eeeeee nato ülkelerinin içinde israil yk lakin onun hamisi koruyanı kalkanı amerika ve ingiltere ve fransa var onlar vermiş olmazmı bu sizce inandırıcı bir laf mı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23