• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın canlı yayında rahatsızlandığı anlar! Eyvah eyvah sesleri duyuldu

Yeniakit Publisher
2023-04-26 00:54:00 -

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtlarken rahatsızlandı. Stüdyoda bulunan gazeteciler kısa süreli bir panik yaşarken, eyvah eyvah sesleri duyuldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu akşam Kanal 7 ve Ülke TV'nin ortak yayınında gazetecilerin sorularını yanıtlıyordu. Yayın sırasında gazetecilerden birinin sorusu yanıtsız kaldı. Gazeteci tedirgin olup ayağa kalkar gibi oldu. Tam bu sırada stüdyodakilerden biririnin çok kısık bir sele, “Eyvah eyvah” dediği duyuldu. Hemen ardından yayın kesildi.

Bir aradan sonra tekrar yayına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, programı zamanından önce noktaladı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ahmet Kerim

Tayyibi zamanında babamdan çok severdim. Bu yüzden Allahın tokatını yedim. İnsan en çok sevdiği ile imtihan olurmuş. Şimdi sevmiyorum. Sadece makamından dolayı saygı duyuyorum. Bana ve aileme haksız yere zulüm yaptıran kişiyi iki cihanda affetmem tuzu kuru arkadaşlar yalakalık olsun diye yazar tabi . Fatih zamanındaki Adalet olsaydı... Zulümle kimse abad olmaz . Sizin reisiniz varsa benim de Allahım var. Geçte olsa gerçeği yaşayarak öğrendim. Herkese selam. Akıllı olun.Ben yandım siz yanmayın.

Mesut

Bu memleketin ayağa kalkması ve yürümesi için samimane emek veren herkese Allah yardım etsin. Şerr den beslenenlerin de hevesini kursağında bıraksın
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23