• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkçe seslenen Yunan gazeteciye yanıt verdi

Yeniakit Publisher
2023-12-07 18:33:00 - 2023-12-07 18:40:06
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkçe seslenen Yunan gazeteciye yanıt verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis ile görüşmeye geçtiği o an kendisine Türkçe seslenerek “Hoş geldiniz” diyen Yunan gazeteciyle selamlaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile görüşmeye geçtiği sırada kendisine Türkçe seslenerek “Hoş geldiniz” diyen Yunan gazeteciyle selamlaştı.

Yunanistan’a resmi ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarını sürdürüyor. Erdoğan, Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakellaropoulou ile görüşmesinin ardından Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis ile görüşeceği başbakanlık binasına geçtiği sırada kendisine Türkçe seslenen Yunan gazeteciye selam verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hoş geldiniz” diyen gazeteci Manolis Kostidis’e “Hoş bulduk, nasılsınız“ şeklinde cevap verdi. Erdoğan, kısa süreli konuşmanın ardından Kostidis'i eliyle selamlayarak yürümeye devam etti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

fetösavar

yunanistan kırk fırın ekmek yemesi lazım türk dostu olması için... doğumdan ölüme kadar türk düşmanlığı öğretilen bir ikinci millet yoktur şu dünyada... demem o ki, geçelim bunları, bize ne var... vizesiz yedi gün... hemen gidelim avroları saçalım... yani zaten bize gelebiliyorlar gavur turistler, bizden de gidebiliyorlar... eee bizim adaları görmeye artık yunan izin mi veriyor.. harika valla...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23