• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'na tebrik

Yeniakit Publisher
2024-07-18 23:29:00 -
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'na tebrik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda başkanlığa seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu'nu tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün yapılan Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda TFF Başkanı olarak seçilen Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu'nu tebrik ediyor, kendisine ve yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Türk futbolu ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Cumhur başkanı na sesleniyoruz

Tv lerde her akşam ekonomik kriz için emekliyi hedef gösteren emekliye ödenen maaşları kendince çok gören milletin emeğini ödediği sgk yı yıllarını hak ettiği emeklik hakkını küçümseyen sözde gazeteciler sözde ekonomist ve türevleri yaptıkları yorumları bizi çok incitiyor can sıkıyor lütfen bunları bu kibirli insanları durdurun. Vatandaş olarak endişeliyiz. Çok rahatsız oluyoruz.

Reis başkanlık dedin verdik ama yinede sorunlar zirvede senin eksiğin nerde reis problem ne..!

Yeni atanan sağlık bakanı kaç hafta oldu göreve başladı hala daha tebrik ziyaretleri iade ziyaretleri yahu yeter bırak israfı işini yapsana arkadaş millet hastanelerden randevu alamıyor kurum çökmüş siz eylence peşinde siniz ayıp yaa yeterin artık.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23