• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'korsan yemin' talimatı: Üzerine gideceğiz gerekeni yapacağız

Yeniakit Publisher
2024-09-18 10:21:00 -
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'korsan yemin' talimatı: Üzerine gideceğiz gerekeni yapacağız

Kılıçlı yeminin yankıları sürmeye devam ediyor. Sosyal medyada çığ gibi büyüyen tepkiler dikkat çekiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti MYK toplantısında gündeminden biri de teğmenlerin kılıçlı yemin töreniydi. Takipçisi olduğunu söyleyen Erdoğan, gerekenin yapılacağını vurguladı.

Kara Harp Okulu'nun mezuniyet töreninde teğmenlerin kılıçlı yemin etmeleri hala gündemdeki yerini koruyor. Kılıçlı yeminle ilgili olarak FETÖ iddiaları ortalıkta dolaşırken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti MYK toplantısında bu konuyu detaylarıyla masaya yatırdığı öğrenildi.

"SÜRECİ SÜKUNETLE, METANETLE, KARARLILIKLA YÜRÜTÜYORUZ"

Türkiye Gazetesi'nin aktardığı habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konudaki hassasiyetini bir kez daha dile getirdi bildirildi. Böyle bir şeyi kabul edemeyeceklerinin altını çizen Erdoğan'ın “Bu mesele bize bir kere daha AK Parti’nin önemini gösterdi. Süreci sükûnetle, metanetle, kararlılıkla yürütüyoruz. Siz de aynı hassasiyette olun” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

"MÜFREDAT, ALIM SÜRECİ VB. KONULARINI DA MASAYA YATIRACAĞIZ"

Kılıçlı yeminle ilgili olarak çok hassas bir süreç izlediklerini belirten Erdoğan “İçeride dışarıda bağlantıları var mı üzerine gideceğiz, gereğini yapacağız, takipçisi olacağız” dedi. Erdoğan’ın “Burada müfredat, alım süreci vb. konuları da masaya yatıracağız” dediği de aktarıldı.

{relation id:1884769 slug:'korsan-yemin-okuyan-tegmenlere-dair-msbden-aciklama'}

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Fsm

Türk silahlı kuvvetleri Atatürk'ün yolundadır. Atatürk'e sevgi ve saygı gösterirler. Bunda ne var. Her sene yapılan yemin törenini, akitgiller ve yezit arapcilar tarafından zehirlendi, kumpas kuruldu.

şüayıp

Herkes kanunlara uymaya mecburdur
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23