• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a siyasi liderlerden tebrik telefonu!

Yeniakit Publisher
2023-10-08 21:43:00 - 2023-10-08 22:15:16
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a siyasi liderlerden tebrik telefonu!

Cumhur İttifakı liderleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan' telefonla arayarak, AK Parti'nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde Genel Başkanlığa yeniden seçilmesi dolayısıyla tebrik etti.

AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'ni coşkuyla tamamladı.

Cumhur İttifakı üyesi siyasi partilerin genel başkanları yeniden AK Parti Genel Başkanı seçilen Erdoğan'ı telefonla arayarak tebrik etti.

Erdoğan, kendisini arayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal'ın telefonlarını kabul ederek teşekkür etti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah Biri

Reis artık resmi dairelerde alınan gecukme faizlerine bir dur de. Icralik senetlerdeki gecikme faizlerine bir dur de. Özel sektor üreticilerin faiz almalarına bir dur de. Faiz artırımlari ile rantcılara bedeva kazancın faizine bir dur de. Vs. . Allaha savaş açan kanunlara artık bir iptal de. Artık sen faiz leri kaldır adı her neyse gecikme tefeci, rantcı faizi. Bir bereketle bir gün başlayalım. Bak kassam tugayları bile Allah allah inletiyorken, bizim kanunlar niye ALLAHIN gazabını cagırıyor. Ki torba yasalar gelip gidiyor birinin icinede bu faiz yılanını koysanda yok ediversen. Özellikle adliyeki icralık cek senet ve resmi dairelerdeki gecikme faizi adı altındaki günahları saygilar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23