• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yılbaşına kadar Gaziray ücretsiz! Rekor sürede tamamlandı! Sadece 1 dakikaya inecek!

Yeniakit Publisher
2022-11-05 22:18:00 - 2022-11-05 22:28:18
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yılbaşına kadar Gaziray ücretsiz! Rekor sürede tamamlandı! Sadece 1 dakikaya inecek!

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Yeşilvadi 3 katlı akıllı kavşağın yapımı 5 ay gibi rekor bir sürede tamamlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telekonferans bağlantısı yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 'Şehreküstü Kavşağımızı Yeşilvadi Bulvarımıza açacağımız iki tünele bağlayacağız. 20 dakikalık yolu 1 dakikaya indireceğiz. Bu projeyi de 1 yıl içerisinde hayata geçireceğiz.' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep İstasyon Meydanı'nda düzenlenen "Gaziray, Büyükşehir Yatırımları, 70 Fabrika ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni"ne katıldı.

Törendeki konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, rekor sürede tamamlana Yeşilvadi Üç Katlı Köprülü Kavşağı'nın açılışını da telekonferansla yaptı.

"20 DAKİKALIK YOLU 1 DAKİKAYA İNDİRECEĞİZ"

Burada bulunan milletvekilleri ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu tebrik eden Erdoğan, "Şahinbey Belediyemizi tebrik ediyoruz. Zira bu projeyi hayata geçirmeyi Şahinbey Belediyesi olarak başardılar." ifadesini kullandı. Projeyi 5 ay gibi bir sürede tamamladıklarını belirten Tahmazoğlu, "Şehreküstü Kavşağımızı Yeşilvadi Bulvarımıza açacağımız iki tünele bağlayacağız. 20 dakikalık yolu 1 dakikaya indireceğiz. Bu projeyi de 1 yıl içerisinde hayata geçireceğiz." dedi.

"YILBAŞINA KADAR GAZİRAY ÜCRETSİZ"

Gaziantep'i yeni eser ve hizmetlerle buluşturmayı sürdüreceklerini dile getiren Erdoğan, "İnşallah seçimler öncesinde tekrar sizinle bir araya gelecek, muhabbetimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu duygularla açılışını yaptığımız Gaziray'ın ve diğer projelerin bir kez daha şehrimize, ülkemize, sizlere hayırlı olmasını diliyorum. Bu eserleri şehrimize kazandıran Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız ile diğer kurumlarımızı, belediyelerimizi, sanayicilerimizi tekrar tebrik ediyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazianteplilere, "Yılbaşına kadar Gaziray'ı ücretsiz yapalım. Tamam, yılbaşına kadar Gaziray ücretsiz." müjdesini verdi.

Gaziray metrosu güzergahı ve durakları neler?

GAZİRAY METRO DURAKLARI

1- Başpınar

2- OSB-3

3- OSB-4

4- Dolice

5- Stadyum (Kalyon Stadyumu)

6- Beylerbeyi

7- Fıstıklık

8- Selimiye

9- Adliye

10- Topraklık

11- Mücahitler

12- Gaziantep Garı

13- Göllüce

14- Seyrantepe

15- Mustafayavuz

16- Taşlıca..

GAZİRAY YOLCU KAPASİTESİ, SÜRESİ VE GÜZERGAHI

Başpınar-Oduncular arasındaki seyahat süresini 30 dakikaya düşürecek olan Gaziray, tam kapasiteyle hizmete girdikten sonra günlük 300 bini aşkın yolcuya hizmet verecek.

Başpınar – OSB 3 – OSB 4 – Dolice – Stadyum – Beylerbeyi – Otogar – Kayaönü – TEDAŞ – Topraklık – Hastaneler – Gar (Ana tren istasyonu, tramvay) – Göllüce Tıp Merkezi – Seyrantepe – Mustafa Yavuz – Oduncular

 Gaziray metrosu güzergahı ve durakları neler?

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Telat Erzurum

Ya güzel kardeşlerim ne gerek vardı buna sizde bir heykel yapsaydınız çağdaş olurdunuz tabi bu bir ironi buyurun bay chpkk'lı sözüm ona siyasiler adamlık ve adanmışlık budur sizin gibi heykel yapıyoruz diye birilerine para yağdırmıyorlat azıcık örnek alın ama nerde cesaret

deniz HAN

BAKIN BAKIN SİZE NE ANLATACAĞIM ŞİMDİ BU YOLLAR KÖPRÜLER HAVALİMANLARI YERLİ OTOLAR YERLİ SAVUNMA SANAYİ SİLAHLARI YERLİ MİLLİ UYDULAR ROKETLER SAY SAY BİTMİYOR HALK SEVİNİYOR KİM KARŞI ÇIKIYOR BUNLARA YAPILAN İŞLERE KRİPTO DÖNMELER KARŞI ÇIKIYOR ASILLARI GAVUR KÖKENLİ TİPLER ARAMIZDA KENDİ BENLİKLERİNİ SAKLIYOR KAMAL KIÇOĞLU GİBİ MARUL AKTENEKE VE GAZETECİ KILIĞINDA BÜROKRAT KILIĞINDA ADETA YILAN GİBİ YAPILAN İŞLERE KARŞI BU GAVURLARI BULUP BU ÜLKEDEN KOVMALIYIZ SOYADI KANUNU İLE ARAMIZDA YAŞAYAN DOLU ECNEBİ VAR FİNCANCI MI CEZVECİ GİBİ KRİPTO HERMENİ TİPLER
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23