• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile görüştü

Yeniakit Publisher
2023-10-24 16:59:00 -
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü. Görüşmede iki lider, İsrail ve Filistin arasındaki şiddeti tırmanan çatışmalı sürecin seyrini ve bölgede yaşanan insani krizi ele aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Filistin diplomasisi sürüyor. Bu kapsamda birçok dünya lideriyle görüşen Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile de bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmede iki lider, İsrail ve Filistin arasındaki şiddeti tırmanan çatışmalı sürecin seyrini ve bölgede yaşanan insani krizi ele aldı.

Filistin topraklarına yönelen vahşetin giderek derinleştiğine, sivil ölümlerin her geçen dakika arttığına dikkati çeken Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Batılı devletlerin sessizliğinin de Gazze'deki insani krizi önlenemez boyuta taşıdığını ifade etti.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Türkiye'nin bölgede sükûnetin sağlanması için her türlü gayreti göstermeye devam edeceğini de vurguladı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Umuda

Bir Kötülüğü; Gücün yetiyorsa önlersin, yetmez ise, söz ile kınarsın, ona da imkan kalmamışsa içinden Lanetlersin. Bizim Muhalefet hiç birini yapmıyor ölenler Müslüman bize ne diyorlar.

654

istediğin kadar konuş serbestsin ama ok yaydan çoktan çıkmış sen istediğin kadar konuş eleştir hiçbirşey olmaz çokta fifi derler ya
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23