• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koltuk kavgasına tutuşanları tarih unutmaz

Yeniakit Publisher
2023-04-12 21:34:00 -
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koltuk kavgasına tutuşanları tarih unutmaz

Depremzedeler ve arama kurtarma ekiplerinin katıldığı iftar programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Daha cenazelerimiz bile kaldırılmadan koltuk kavgasına tutuşanları ne tarih unutacaktır ne de milletimiz affedecektir.' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremzedeler ve arama kurtarma ekipleriyle iftar programında konuşuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enkaz kaldırma çalışmalarımızı yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz. Kalıcı konutlarımızın inşaatları yoğun bir şekilde devam ederken, 1 yıl içerisinde onları tamamlama vaadimiz var. Bayrama kadar köy evlerinin bir kısmını teslim edeceğiz." dedi. Erdoğan, "Daha cenazelerimiz bile kaldırılmadan koltuk kavgasına tutuşanları ne tarih unutacaktır ne de milletimiz affedecektir." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle; Cumhurbaşkanlığı Külliyesine milletin evine hepiniz hoş geldiniz. Her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Bu sene deprem felaketi sebebiyle Ramazan-ı Şerif’i buruk geçiriyoruz. Ama sizler bu burukluk içerisinde boş durmadınız, ilk andan itibaren hepiniz orada yerlerinizi aldınız. Ne gerekiyorsa canla başla orada bulundunuz. Sizler bütün bu burukluk içerisinde ilk andan itibaren gerek belediye başkanlarım gerek AFAD hepiniz orada yerlerinizi aldınız 11 ilimizi ilçeleriyle beraber paylaştınız. Birileri birçok dedikodular uydurdu birçok yalanlar çıkardılar. 50 bin insanımızı kaybettiğimiz bu deprem afetinde sizler durmadınız, koşturdunuz.

Sözümüz var kalıcı konutlarımızı yoğun bir şekilde inşaatlar devam ederken 1 yıl içerisinde tamamlama vaadimiz var. Bayrama kadar köy evlerinin bir kısmını teslim edeceğiz. Köy evleriyle ilk hamleyi atmış olacağız. Bütün bunlarla beraber bu deprem bölgesinde çadır kentler kurduk, konteyner kentler kurduk. Bütün bunlarla beraber aynı şekilde bu sözlerimizi yerine getirmeye devam ediyoruz. Yaralılarımızın birçoğunu KYK'nın yurtlarında barındırdık. İstiyoruz ki kimse ah benim halim ne olacak demesin. Bundan dolayı da KYK'ya çok teşekkür ediyorum.

Bay Bay Kemal denilen zat ne dediler online sistemiyle ünivesite eğitimi olmaz dedi. Peki Kovid'de biz online sistemle bu işi yapmadık mı? Şimdi bizim derdimiz Kovid'den daha beter. Biz dertliyiz, bizim bu millete aşkımız var. Yurtlarımız müsait. Online sisteme geçersek bizim 850 bin yurtlarda iskan edeceğimiz imkanımız var. Herkes bundan memnun kaldı. Yurtlara gittiğimiz zaman oradaki vatandaşlarım bize teşekkür ediyorlar, her şeyimiz yerinde diyorlar. Ama diyorlar biz yine geldiğimiz yere dönelim. Milletimizin tüm imkanlarıyla devletimizin tüm kurumlarıyla ilk andan itibaren deprem bölgesine koştuğuna da şahit olduk. İşte devlet burada. Siz hepiniz ilk andan itibaren oradaydınız.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ManaHuhu

Ulan şeref yoksunu haysiyetsiz FETÖCÜ hain; Devletimiz senin hangi nasırına bastı da ciyak ciyak ötüyorsun. Uzaktan yakından kodeste olan tanıdık kim varsa hepsi Fetö İtinin uşaklığını yaparken darbe başarısız olunca bir anda MASUMİYET ipine sarılıp kadınlar gibi ağlamaya başladınız. Sizler kötü yola itilen kadınlardan bile bin kat daha aşağı karakterdesiniz. Sizi ancak İDAM ila Cehenneme Zümera’ya götürerek dünyadan temizleyip ebedi Cehennemde cayır cuyur yanmanızdan başkası temizleyemezdi. Bundan dolayı hakkınız İDAM birgün geri gelip sizi silip süpürmelidir.

Seyma

Erbakan hoca hayattayken sevemzlerdi Erbakan hoca oldu solcu kesim dedi laflar hayattayken billemedik kıymetini çok aricaniz Tayyip Erdoğani rabbim hayırlı ömür versin reise hizmetlerini baki eylesin allh razi olsun reisten
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23