• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Başbakanı'nı kabul etti

Yeniakit Publisher
2024-04-25 18:31:00 - 2024-04-25 18:33:50

Kazakistan Başbakanı Oljas Bektenov'u kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazze konusunda, Türk Devletleri Teşkilatı'na iş birliği mesajı yolladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Başbakanı Oljas Bektenov'u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.
Görüşmede Türkiye ile Kazakistan ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ile İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ve bölgedeki son durum ele alındı.

Türk Devletleri Teşkilatı'na iş birliği mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail yönetiminin kendi siyasi gelecekleri adına çatışmaları tüm bölgeye yaymak için çalıştığını, önceliğin acil ve kalıcı ateşkesin sağlanması olduğunu, Gazze'deki sivillere insani yardım ulaştırılması için Türk Devletleri Teşkilatı'nın daha kapsamlı iş birliği yapabileceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan ile başta savunma sanayii olmak üzere terörle mücadele, ekonomi ve diğer alanlarda ilişkilerin geliştirilmesinin önemli olduğunu söyledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Neco

Boşuna kendinizi kandırmayın.sizin türk devletleri dediklerinizin hiç biri kendisini türk kabul etmez.ben kazağın ben ozbegim ben kirgizim ben turkmenim der sorduğunuzda.sizde iki devlet tek millet dediğiniz Azerbaycan bile hala kibris Türk cumhuriyetini tanımadı.oysaki daha bir yıl önce karabagda Türkiye sayesinde galip geldi.yani diyeceğim şu herkes kendi çıkarına bakıyor.inanmayin siz kardeş ülke hikayesine.pakistan bile bu türk cumhuriyetlerindan daha dosttur Türkiye'ye.

Ibrahim

Ey dünya ehli ahir zaman Müslüman!!! ları Allah Teala kalplerdeki birbirimize muhabbeti söktü aldı. Kalpler paramparça. İşte sözde iki milyar Müslüman!!! ama bir mahalle kadar hükmü yok. Bir avuç siyonist sindirdi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23