• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez açıkladı: Tamamına burs verilecek!

Yeniakit Publisher
2023-05-22 23:42:00 - 2023-05-22 23:43:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremde yakınlarını kaybeden veya evi, işyeri orta veya üst seviye hasarlı olan öğrencilerin tamamına burs verileceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TRT ortak yayınında gündemi değerlendirdi.

Erdoğan, depremde yakınlarını kaybeden veya evi, işyeri orta veya üst seviye hasarlı olan öğrencilerin tamamına burs verileceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencilerin Gençlik ve Spor Bakanlığı'na başvuru yapabileceklerini ifade etti. 

Erdoğan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Kredi Yurtlar Kurumu'nun yurtları hala depremzedelere hizmeti sürdürüyor. Yemeleri, içmeleri her şeyleriyle biz bu süreci devam ettiriyoruz. Yeni dönemde de bir taraftan yurtların yapım inşası devam edecek. Devletimizin tüm yurt, spor tesisleri ve kampları depremzedelerimize açtık. Anaokulu ya da kreş çağındaki yavrularımız için atölyeler oluşturduk. Lise ve üniversiteye hazırlanan gençlerimiz için takviye kurslar ekledik. Bunu ilk defa açıklıyorum depremde yakınlarını kaybeden veya evi, işyeri orta veya üst seviye hasarlı olan öğrencilerin tamamına burs verilecek."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Davut Celik

Oh ne guzel. Devlet onlem almasin - sonra imar barisi, kacak yapilasma, tedbirsizlik ve denetimsizlik, deprem vergilerinin alakasiz yerlere harcanmasi derken yuzbinlerce vatandas enkaz altina birakilarak oldurulsun sonra da herkese burs. Ne ala memleket!!!!

Ali

Sayın başkan,depremden önce üniversite öğrencilerine Formasyon sözü vermiştiniz fakat deprem sonrası bu unutuldu sanırım.Öğrenciler bu dönemde çok mağdur oldu ve sizden bu müjdeyi bekliyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23