• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünya liderleri şimdiden arayarak tebrik etmeye başladı!

Yeniakit Publisher
2023-05-26 23:38:00 - 2023-05-27 00:43:25
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünya liderleri şimdiden arayarak tebrik etmeye başladı!

A Haber ATV ortak canlı yayınında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünya liderlerini 28 Mayıs için şimdiden kendisini arayarak tebrik ettiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Haber ATV ortak canlı yayınında konuştu.

Muhalefetin seçim politikasını eleştiren Erdoğan, "Biz bağımsız güçlü Türkiye'yi kurmaya çalışırken onlar bölünmüş Türkiye istiyorlar. Biz pazar günü seçimi aldığımızda onların hesapları tutmayacak. Bunlar paramparça olacaklar, duman olacaklar. Bunların bir kısmı veya tamamı emekliye ayrılacak. Bunların uluslararası platformdaki ağırlığı ne? Kilosu ne? Buna baktığımızda bunu göremezsin." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dünya liderlerinin şimdiden kendisini arayarak 28 Mayıs için tebrik ettiklerini belirttiği açıklamasına şöyle devam etti:

Zatımı dünyadaki liderler yoğun bir şekilde arıyorlar 'ben önce geleyim, törene geleyim' diye. Onlar da tüm kamuoyu araştırmalarını takip ediyorlar. Biz de pazar gününü görelim, sizi ararız diyoruz. Bu konuda bazı şeyleri hemen konuşursak yanlış olur.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah Biri

Maneviyatını yitirenler ve hiç aramayip dünyaya zevk sefa icin geldigini zan edenler,!Maddi degerlerle kendini tatmin ediyorsa, toplumda birey olmayı ögrenememiş ve onda ne kadar maddiyat cok olsada topluma yarari olmaz. Ancak yer ve tuvalete gitme alişkanlıgi elde eder. Eger bu siyonistler ger şeye hakim olabilse idi, Herşey maddiyat olsa idi bu siyonistler dolarla sana oksijeni nasil satardı anlardin. Bazı hükümler Allahın emirlerini dinlemeyenlere bilmeyenlere dolar ev araba maddiyat hukmeder olmuş. Ahireti unutanlar tabuta bu maddiyatlar yerleştirilmez

Ahmet

Pazar gününü bir görsünler hele, acele etmesinler
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23