• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dünya İklim Eylemi Zirvesi'nde! Aile fotoğrafı çekildi

Yeniakit Publisher
2023-12-01 10:49:00 -
Cumhurbaşkanı Erdoğan Dünya İklim Eylemi Zirvesi'nde! Aile fotoğrafı çekildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dubai'de Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı (COP28) kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirvede çekilen aile fotoğrafında da yerini aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dubai'de Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı (COP28) kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantının gerçekleştirileceği alana gelişinde BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan ve BM Genel Sekreteri Guterres tarafından karşılandı.

AİLE FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirvede çekilen aile fotoğrafında da yerini aldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

resat

ye iç gez fotoğraf çektir dagıl ,paralar devletten olan bu faliyetler ,çok güzel kamufle edilmiş parası devletten ,birer turistik gezidir,dünyayı kirleten ,kana bulayanlar ,faliyetteyken, bir leşmiş(meğer) milletlerdeki alınan kararları eğlence malzemesi yapan bu işlerin faillerince veto etmesi düzeni ayaktayken siz insanlıkla kafamı yapıyorsunuz ,

Yakut

Reşat, fesat, düzat: At o' kafayı,tak bu at gözlüklerini,Para puta tapicı ların işleri güçleri zil takıp oyna mak Akıl olmayanda fikir ne gezer?Dünya Liderinin gecesi gündüzü yok.Allah Sağlıklar versin. Birlikten kuvvet dogar sözunden angutlar ne anlar fitnelik. Meclislerde dahi bir çoğunluk aranır. Dünya devletleri nin toplanmas Dunya meclisi değil mi? Bu mec lis.te bir karar alınacak sa, ne aranır? Coğunluk. Ye ic yat' ne mek O'zaman? Kulp takma.Buna ise: " Oynama balık burası kalabalık denir. !
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23