• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulunuyor

Yeniakit Publisher
2024-09-07 15:31:00 - 2024-09-07 16:01:39
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulunuyor

21. İmam Hatipliler Kurultayı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Milletimize hizmet etmenin gurur ve şerefini yaşıyoruz. Eğitimde, sağlıkta, güvenlikte ilkler yaşattık. Her alanda ülkemize ilkleri yaşattık. Kırılmaz denen rekorları kırdık. Türkiye'yi bölgesinin parlayan yıldızı haline getirdik.' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 21. İmam Hatipliler Kurultay'ında açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

* Bir İmam Hatip mezunu olarak 21. İmam Hatipliler Kurultay'ı vesilesiyle İmam Hatip nesliyle tekrar bir araya gelmenin bahtiyarlığı içindeyim.

* Milletimize hizmet etmenin gurur ve şerefini üzerimizde taşıyoruz. Her alanda ülkemize ilkleri yaşattık. Kırılmaz denen rekorları kırdık. Türkiye'yi bölgesinin parlayan yıldızı haline getirdik.

* 22 yılda ülkemiz için çok eserler vücuda getirdik, çok hizmetler ürettik. Yollar, köprüler, hastaneler, konutla, şehirler, okullar inşa ettik. Ekonomide, savunmada, ticarette ülkemizi kat be kat büyüttük.

* Bana 'Ömrün boyunca ortaya koyduğun tek bir eseri söyle' deseler, tereddüt etmeden vereceğim cevap, imam hatip okullarının önündeki engelleri kaldırmaktır.

* Biz İstiklal Marşımızın o muhteşem ruhunu yaşattık. İstiklal Marşını kendimize adete bir Kur'an tefsiri yaptık.

* Bu topraklar 2 asırdır saldırı altında ama şuna dikkat edin en çok da imana saldırıyorlar, en çok da inanç değerlerimize saldırıyorlar.

* Medya ve sosyal medya. İşte bu kötü emeli olan, imanımıza ve vatanımıza kasteden ellerde birer silaha, birer işgal silahına dönüşmüştür.

* Masum gibi görünen, sanki eğlenceymiş gibi görünen bütün o içerikler, sinsi bir ur gibi milletimizin ve gençlerimizin imanını hedef almaktadır.

* (İsrail) Dün gencecik bir evladımızı, Ayşenur Ezgi Eygi'yi alçakça katlettiler. Bugüne kadar 17 bini çocuk, 40 bin masum sivili öldürdüler.

* Hamas, sadece Gazze'yi değil İslam topraklarını, Türkiye'yi savunuyor. İsrail'in devlet terörünün karşısında durmak bizim için İslami bir vazifedir.

* İsrail'in devlet terörünün karşısında durmak, bizim için İslami, imani bir vazifedir, vatani bir meseledir. Tabii ki milli bir meseledir.

* Türkiye'nin dış politikada manevra alanını genişleterek her türlü adımı bundan sonra da kararlılıkla atacağız.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YILMAZ DURMUŞ

Türkiye'deki gezi zekalılar, özellikle imam hatipli bir Cumhurbaşkanına tahamülleri yok, işte şişe kulpu tutmamış, alnı secdeli birinin en yüksek makamda olması, üstüne üstlük çok da başarılı olması istemeyen kesimleri gıdır gıdır çatlaymaya devam ediyor. Benim temennim RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN sonra bu makamı en az onun kadar dolduracak birinin yetişmesidir. Belki vardır şuan biz göremiyoruz ama RECEP TAYYİP ERDOĞAN halefini isabetli bir şekilde işaret edeceğini düşünüyorum
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23