• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara fetret devrinden kurtulacak

Yeniakit Publisher
2024-03-18 16:38:00 - 2024-03-18 17:07:59
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara fetret devrinden kurtulacak

Ankara'nın Keçiören ilçesindeki 'Atatürk Cumhuriyet Kulesi Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Son 5 yılda CHP yönetimiyle adete bir fetret devri yaşandı. CHP'nin Ankara'ya yaptığı hizmet yok. Ankara fetret devrinden kurtulacak.' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'nın Keçiören ilçesinde ‘'Atatürk Cumhuriyet Kulesi Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

Şehrimize yeni bir sembol daha kazandırıyoruz. Kulemiz, aslında başlı başına bir azim abidesidir. Kulenin en üstündeki Selçuklu yıldızı Ankara mührüdür.

Atatürk Cumhuriyet Kulesi, Ankara'nın en büyük binası sıfatıyla 197 metreden Ankaramızı selamlayacak.

Ankara'yı Türkiye Yüzyılına hazırlayacak yeni bir dönemin kapılarını Turgut kardeşimizin açacağına ben inanıyorum.

Turgut Altınok Başkentin en sorunlu ilçelerinden biri en gözde yerleşim yeri haline getirmiştir. Bu üretkenliğini 31 Mart'tan sonra Ankara'nın tamamı için kullanacaktır.

(Mansur Yavaş) Bu beyefendi geldiğinden beri yollarda ne asfalt ne başka bir şey, hiçbir şey yok. Havalimanından şehir merkezine kadar ne yapılıyorsa biz yapıyoruz. Metro desen o da yok.

CHP'nin fetret devrinden Ankara'yı kurtarmaya var mıyız? Bunların verecek hizmeti yok. Bu beyefendi geldi geleli yollarda hiçbir şey yok.

Ankara böyle, İstanbul böyle, İzmir böyle nerede CHP belediyesi varsa her taraf dökülüyor, rezalet.

Biz, eser ve hizmet siyaseti diyerek gecemizi gündüzümüze katarken meydanı, tembel siyasetiyle gençlerimize kötü örnek olanlara bırakamayız.

31 Mart çok önemli. Ankara'da da İstanbul'da da İzmir'de de Allah'ın izniyle bunları 31 Mart'ta emekli edeceğiz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Cino

Reis; Ankara'yı geçen seçimde sen elinle teslim ettin. Tecrübe dedin alakasız birini aday yaptın. Şimdi kurtar, kurtarabilirsen Ankara'yı

Gidin ve seçimleri kazanın

AK PARTİ ESKİŞEHİR MİLLET VEKİLLERİ; biraz zahmet gösterinde eskişehire gelin belediye başkan adaylarınıza destek verin. Yanlarında olun. Seçim kampanyalarına katılın adayların ve seçmenin şehrinizin yanında olun. Diğer partilerin millet vekilleri gibi...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23