• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhur İttifakı'na karşı olduğu iddia edilen Elif Erbakan'dan flaş açıklama

Yeniakit Publisher
2023-03-27 23:26:00 - 2023-03-27 23:45:58
Cumhur İttifakı'na karşı olduğu iddia edilen Elif Erbakan'dan flaş açıklama

Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılmasına karşı çıktığı iddia edilen Fatih Erbakan'ın kardeşi Elif Erbakan, "Biz tüm teşkilatlarımız olarak alınan kararın arkasındayız" dedi.

Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılmasına karşı çıktığı iddia edilen Fatih Erbakan'ın kardeşi Elif Erbakan'dan açıklama geldi.

Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakına katılması gündemdeki yerini koruyor. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın kardeşi ve parti MKYK üyesi Elif Erbakan’ın ittifaka katılma kararına karşı çıktığı iddia edilmişti.

Elif Erbakan söz konusu iddia ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Alınan kararın arkasındayız"

Gazete Kapı'dan Nebahat Koç’un sorusunu cevaplayan Erbakan “Her zaman olduğu gibi bu konuda da çok çeşitli söylentiler çıkacaktır. Biz tüm teşkilatlarımız olarak alınan kararın arkasındayız. Vatanımız, milletimiz ve partimiz için hayırlı olsun inşallah.” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Misafir

Bu ülkeyi bölmek istiyenlere, islama karsi olan zihniyete karsi hep birlikte yola devam

Gültekin

KATISIZ DESTEKLENMESİ GEREKEN İTTİFAKA ÇEKİNCE KOYMAK MİLLİ GÖRÜŞ DAVASININ TEMSİLCİLERİNE ASLA HİÇ YAKIŞMAZ, BÖYLESİ ÜLKE MENFAATLERİ İÇİN ALLAH İÇİN YA DESTEKLENİR, YA DA DESTEKLENMEZ, BUNUN SAĞI SOLU OLMAZ, ÇÜNKÜ SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23