• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cübbeli, odatv’nin oyununa geldi! HÜDA PAR’a akılalmaz suçlama

Yeniakit Publisher
2023-03-18 07:34:00 - 2023-03-18 08:41:32

Karanlık odatv Cübbeli Ahmet’le röportaj yaptı, HDP ile HÜDA PAR’ı sürekli aynı kefeye koydu, Cübbeli de “Müslümanlarla terör yanlılarını bir kefeye koymayın” diyemedi, odatv’nin kelime oyunlarına kandı ve HÜDA PAR’ı “milli olmamakla” suçladı.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü yine maraz bir haberle gündem oldu.

Oda TV’ye röportaj veren Ünlü, Müslümanların bir olması gereken bir dönemde, “Biz koltuk hesabı yapmayız” diyerek Cumhur İttifakı’na şartsız destek veren HÜDA PAR’ı hedef aldı.

Oda TV Yazı İşleri Müdürü Can Özçelik, röportaj sırasında, terör örgütü PKK’nın siyasi ayağı HDP ile HÜDA PAR’ı aynı çizgideymiş gibi göstermeye çalıştı. Kelime oyunlarıyla, “HDP ve HÜDA PAR aynı ilkeleri savunuyor” demeye getirdi.

Cübbeli Ahmet de, “HÜDA PAR ile HDP aynı çizgide değil, Müslümanları teröristlerle aynı kefeye koyamazsınız” demedi, Oda TV’nin siyasi oyununa maalesef alet oldu.

Cübbeli, HÜDA PAR’ı milli olmamakla suçladı. HÜDA PAR’la ilgili “bölücülük” yalanına alet olan Cübbeli Ahmet, “Bu partinin milli bir duruşu yok” dedi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcoğlu, kendilerine yönelik bölücülük eleştirilerine, "Bölünüp ayrı bir devlet kuralım da demiyoruz. Biz bin yıldır İslam paydasında beraber yaşayan Türk ve Kürt'ün kardeşliğini savunuyoruz." cevabını vermişti. Buna rağmen Cübbeli'nin aynı söylemlere devam etmesi şaşırttı...

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hikmet

Cübbeli bu kadar mı bunadın veya sen bu şekilde o kanalda bu konuyu konuşman neyin nesidir sen ne kadar milli oluyorsun kendini sorgula. Hüdapar Osmanlıcıdır Ümmetcidir özerklik istediği felanda yok istedikleri şey Osmanlı döneminde kürtlere nasıl hakkaniyet veriliyorsa odur İşte Ümmet senin gibi sözde alimler yüzünden bir olamıyor büyük ölçüde.!

Hikmet

Cübbeli sen bu deyimin ırkçılıktan başka birşey değildir. Hüdapar Osmanlıcıdır millidir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23