• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cübbeli Ahmet Hoca'nın şaşırtan 'Diamond Tema' sessizliği!

Yeniakit Publisher
2024-06-19 23:42:00 - 2024-06-20 03:33:23
Cübbeli Ahmet Hoca'nın şaşırtan 'Diamond Tema' sessizliği!

Katıldığı Youtube canlı yayınında Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'e (sav), Hazreti Aişe (r.anhâ) validemiz üzerinden çirkin sözler sarf eden Diamond Tema'ya tepki yağdı.

Tema için İslam Peygamberi Efendimiz'e (sav) yönelik sınırları aşan sözleri sonrasında yakalama kararı çıkartıldı.

Diamond Tema Peygameberimize (sav) yönelik hakaretinin ardından Arnavutluk'a kaçtı.

Firari Tema'ya ilk tepki Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'den geldi. Destici, Peygamber Efendimiz'e (sav) hakaret etmenin "ifade özgürlüğü" kapsamında kabul edilemeyeceğini söyledi. Öte yandan konunun laikçi kesim tarafından çarpıtıldığını ifade eden Mustafa Destici, "Bu serseri 'şeriata karşıyım' dediği için savcılık soruşturma başlatmadı. Hiç kimse bunu 'şeriat istiyordu' 'şeriat istemiyordu' tartışmasına çevirmesin. Burada mesele şeriat meselesi değil Peygamberimize (sav) hakaret meselesidir." dedi.

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir ile partinin gençlik kolları ve CHP'li TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, Peygamberimize (sav) hakareti "laiklik" maskesiyle örtmeye çalışarak, dini hassasiyeti olan kesimin tepkilerini hedef aldı.

Öte yandan laikçi sözde hocalar İhsan Eliaçık, Cemil Kılıç ve Edip Yüksel gibi isimler de birlikte hareket ederek Diamond Tema'yı savunan açıklamalarda bulundu.

Cübbeli Ahmet Hoca İslam düşmanlarına karşı neden sessiz?

Türkiye'nin hemen her gündem maddesinde açıklamada bulunan Cübbeli Ahmet Hoca ise şaşırtan bir sessizliğe büründü.

Cübbeli Ahmet Hoca'nın Efendimiz'e (sav) hakaret edenlere karşı sessiz kalarak konuya hiç girmemesi şaşkınlıkla karşılandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Numan Olgun

Şeriata söven de alçaktır,efendimize (s.a.v) sövende veya o,nü aşağıladığını sanıp aslında kendi değerini düşürende alçağı daha aşağısı olan çukurdur vesselam.

Şeyh Şamil bu

Sessiz olan her mümin özellikle de imamları dilsiz şeytandır!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23