• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cübbeli Ahmet Hoca’dan tarihi uyarı: Bunu yapmadan sadece duaya başvuran günahkardır

Yeniakit Publisher
2020-03-11 22:04:00 - 2020-03-11 23:53:20
Cübbeli Ahmet Hoca’dan tarihi uyarı: Bunu yapmadan sadece duaya başvuran günahkardır

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, koronavirüs ile ilgili çok kritik bir uyarıda bulundu. Ahmet Hoca, "Maddi tedbirleri almadan sadece duaya başvuran günahkardır" dedi.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Türkiye'de ilk vakanın görüldüğü koronavirüs ile ilgili bir uyarı yaptı.

Cübbeli Ahmet Hoca, koronavirüse karşı tıbbi olarak tedbirlerin alınması gerektiğini söyleyerek "Maddi tedbirleri almadan sadece duaya başvuran günahkardır. Allâh-u Te'âlâ, bize maddî tedbirlemizi almamızı emrediyor. Onun için evvelâ tıbbî, sıhhî ve doktorlar tarafından beyân edilen bütün tedbirleri almamız dînimizin emridir.  Bununla birlikte, "Duâ, belâyı reddeder" hadîs-i şerîfinden dolayı ve; "Kur'an'dan şifâ aramayana Allah şifâ vermesin" hadîs-i şerîfinden dolayı maddî tedbirlerimize ilâveten âyet ve hadîslerden oluşan mûteber duâları da yaparak Allâhımıza yalvarmamız da ayrı bir ibâdettir. İki kanadı da ihmâl etmeyelim. Allâh-u Te'âlâ, cümlemizi ve sevdiklerimizi bu gibi bulaşıcı virüslerin şerrinden muhâfaza eylesin. Âmîn!" dedi.

"Bunlara alet olmayalım"

Dünyayı etkisi altına alan salgınla ilgili olarak yarın kritik bir paylaşım yapacaklarını duyuran Ahmet Hoca, "Korona gibi bulaşıcı virüslerden korunmak için sahîh hadîslerde ve meşâyıhın duâlarında geçen rivâyetleri inşâallâh yarın sosyal medya hesaplarımızdan indirebileceğiniz bir link hâlinde sizlere arz edeceğiz. Satanlara hakkımız harâm olsun, çoğaltıp hediye olarak dağıtılabilir. İnternette bu konuda bizim adımız kullanılarak dolaşan bilgiler yanlıştır, bize iftirâdır, bunlara âlet olmayalım" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

aziz

bravo hoca

ALİ SÖĞÜT

HOCAM YANILIYOSUNUZ SADECE DUA YETERLİDİR ALLAH I ZÜLCELALE SIĞINIRSAN O SANA NE YAPILACAĞINI GÖSTERİR HASTALIK SANA ULAŞAMAZ BİLE
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23