• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cübbeli Ahmet Hoca'dan medyaya H.K.G. tepkisi!

Yeniakit Publisher
2023-01-20 23:53:00 - 2023-01-21 00:03:18
Cübbeli Ahmet Hoca'dan medyaya H.K.G. tepkisi!

Cübbeli Ahmet Hoca, Yusuf Ziya Gümüşel'in kızı H.K.G.'nin mahkemedeki ilk ifadesinde, radyocu Zeki Kayahan Coşkun ile yazışmaları iddiasını kabul etmesini haberleştiremeyen medya kuruluşlarını eleştirdi.

 Yeniakit.com.tr 

Yusuf Ziya Gümüşel'in kızı H.K.G., Salı günü mahkemede verdiği ilk ifadesinde, radyocu Zeki Kayahan Coşkun ile görüştüklerini iddia etti.

H.K.G., Coşkun ile bir süre normal yazıştıklarını, yazışmanın uzun sürdüğünü ve ilerleyen süreçte, "Canım" gibi ifadelerle daha da yakınlaştıklarını söyleyip, Coşkun tarafından, "Altınları al, evden kaç" demek sureti ile yönlendirildiğini söyledi.

H.K.G.'nin Zeki Kayahan Coşkun hakkındaki iddialarının medyada yer almamasını eleştiren Cübbeli Ahmet Hoca, "Ey 6 yaşında kız meselesiyle bütün Müslümanları suçlayan basın yayın!" diyerek başladığı mesajına, şöyle devam etti:

O kızın yeni ifâdesinde sizden birinin ismi geçiyor, bunu da haber yapacak mısınız?

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Sonuna kadar Zeki Kayahan Coskun'un destekcisiyiz

Elbet gerçekler gün yüzüne çıkacaktır.Elde yazılı,sözlü olmayan beyanlarla,sadece iddialarla her iki tarafı da dinlemeden, sahte facebook hesabını herkesin herkes adına açabileceğini düşünulmeden nasıl gazeteci gazeteye yazı yazılarak kul hakkına girilebiliyor akla mantığa sigmiyor.Bunun vebali çok büyük değil mi?

aslan

eee sonuç ne bizi ne ilgilendirirkız evlendirilmişmi evlendirilmemişmi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23