• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cübbeli Ahmet Hoca kabul etmemişti! Ustaosmanoğlu ailesinden İsmailağa cemaatinin yeni lideriyle ilgili kamuoyuna duyuru

Yeniakit Publisher
2024-04-23 22:01:00 -
Cübbeli Ahmet Hoca kabul etmemişti! Ustaosmanoğlu ailesinden İsmailağa cemaatinin yeni lideriyle ilgili kamuoyuna duyuru

İsmailağa cemaatinin merhum lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun torunu Muhammed Fatih Ustaosmanoğlu, cemaatin yeni lideriyle ilgili bir açıklama yaptı.

İsmailağa Cemaati'nin 94 yaşındaki manevi lideri Hasan Kılıç Hocaefendi Hakk'ın rahmetine kavuştu.

Hasan Kılıç Hocaefendi'nin cenaze namazı, Fatih Camii’nde kılındı. Cenaze törenine Başkan Erdoğan da katıldı.

İsmailağa Cemaati’nden Cübbeli Ahmet Hoca cemaatin lideri Hasan Kılıç’ın ölümünden sonra İbrahim Uslu’yu destekleyeceklerini açıkladı.

İsmailağa Camii imamı Salih Topçu, İsmailağa Cemaati'nin manevi lideri olarak Fikri Doğan Hoca'nın tayin edildiğini açıkladı.

Mahmut Ustaosmanoğlu'nun torunundan açıklama geldi

İsmailağa cemaatinin merhum lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun torunu Muhammed Fatih Ustaosmanoğlu, Fikri Doğan Hoca ile ilgili bir açıklama yaptı.

Ustaosmanoğlu yaptığı açıklamada, "Hasan efendi hz R.aleyh dar-ı bekaya göçmeden evvel tarikata dair tüm vazifeleri olur da her fani gibi dünyadan ayrılırlarsa Fikri efendinin deruhte edeceğini beyan buyurmuşlardı. Bugün emanet hak sahibine teslim edildi. Mevla kıyamete kadar şeyhsiz irşadsız bırakmasın. Amin" dedi.

{relation id:1847222 slug:'cubbeli-ahmet-hoca-ismailaga-cemaatinin-yeni-liderini-turkiyeye-duyurdu-biz-ona-tabi-olacagiz'}

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Tan

Bir bilen varsa aciklasin Kuran-i Kerim gün gibi ortada dururken bu cemaatlerin baslarindaki hocalar ne is yapar-kimdir-konumlari nedir-neden herkes bunlara saygi duyar-bu hocalara saygi duyanlar hic Kuran-i Kerimi Türcede olsa okuyup anlayamazlar mi- Kuran : Oku diye baslar hocalari dinleyin diye degil. Buyurun aciklayin!!!!???

Ferhat

Güneşe çıplak gözle bakamazsın. Güneş gözlükleri gerekir. Hocalarda bu vazifeyi ifa eder. Hz peygamberin sağlığında yaptığını yaparlar. Kur'an öğretirler. Anlamını öğretirler. Hadisleri ve sünneti öğretirler. Bir sğrü kitap varken okula öğretmene ne gerek var diye sor. Bakalım ne cevap alırsınız. Farklı değil
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23