• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çökertin bu enflasyon çetesini! Markette 80 lira tarlada yüzüne bakan yok

Yeniakit Publisher
2024-07-12 14:20:00 -

Kur operasyonlarıyla Türkiye’nin ekonomisine diz çöktürmek isteyen şer şebekeleri, halkın belini bükmek için stokçular ve fiyat spekülatörleri devreye sokuyor. Markette 80 lira tarlada ise yüzüne bile bakılmayan limonlar Adana'da yollara serildi. Sosyal medyada paylaşım rekoru kıran videoya yorum yapan vatandaşlar, "Çökertin bu enflasyon çetesini" diyerek yetkililere çağrı yaptı.

 YENİAKİT.COM.TR 

Kur operasyonlarıyla Türkiye’nin ekonomisine diz çöktürmek isteyen şer şebekeleri, halkın belini bükmek için stokçular, fiyat spekülatörleri ve zillet medyası işbirliği yapıyor.

Milletin ekmeğiyle oynayan çete, fiyat kaosu oluşturmak için stokçuluk yapıyor. Bunun son örneği Adana'da kaydedildi.

Markette 80 lira tarlada ise yüzüne bile bakılmayan limonlar yola serildi. Videoda yer alan vatandaş, "Yazık günah değil mi? Şuan limona ihtiyacı olan kişiler vardır. Ama şuan bizim Adana'da limon para etmiyor. Şimdi biz bu milli serveti ne yapacağız. Bize bunun açıklamasını yapın"  diyerek market raflarına 80 lirayı bulan limonun tarlada para etmediğini belirtti.

Sosyal medyada paylaşım rekoru kıran videoya yorum yapan vatandaşlar ise, "Çökertin bu enflasyon çetesini" diyerek yetkililere çağrı yaptı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Fırat Kalkanı

Bakanlıklar ve bakanlar ne halt yiyor..Seyrediyorlar

fabes

enflasyon cetesını 25 yıldır cokertemyenler AKp ıktyıdarıdır.YA Baronlar Akp ile eonomık ve tıcarı veya sıyası olarak veya sosyal olarak ilişkili ise ve Akp bazı özel nedenlerden dolayı onlara dokunamıyorsa onlara dokunmak bu mumkun olurmu? Elbette olmaz bız artık uyandık Akp ye oy atmadık ve atmayacagız. AKP fakır halkın apaçık dusmanı gıbı dvarnmaktadır. Zaten emeklı ve ısıcı ucretlerınde bunu gorebılrısnız. Zengınlerın ıse dostudur. Fakırden alıp zengıne vermektedırf akp fakır halk olrak oylarımız ı9le ve beledıyelerı ellerınden aldık ,yakında yapılacak SECIMLEr ıle de Tum Turkıyeyıbu partının faır halka karsı yururttuğu acımasız ve zalım yonetımınden kurtacacagız ınsallah
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23