• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çok yoğunum dedi.. Partisinin Genel Başkanı'nı izlemediğini söyledi! Satır arasında gerçek ortaya çıktı! Ekrem ile görüşmek için İstanbul’a gelmiş..

Yeniakit Publisher
2024-09-05 03:26:00 -

Canlı yayında açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi'nden (YRP) istifa eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, İstanbul'a gelmesinin arka planını itiraf etti. Vakti olmadığını söyleyen Gülpınar İBB Başkanı Ekrem ile görüşeceğini söyledi.

Habertürk'te Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu programda açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi'nden (YRP) istifa eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, onca yolu İBB Başkanı Ekrem ile görüşmeye geldiğini itiraf etti.

Gülpınar, "Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın yayınını izleyemedim. Benim vaktim yok böyle şeyler için. Sosyal medyayı nadir kullanıyorum. Paylaşım filan da yapmıyorum. Gerek yok böyle şeylere benim fotoğraflarım Urfa'da hiçbir bilbordda yer almıyor. Siyaset beni bırakmıyor. Ben bırakmıştım ama siyaset beni bırakmıyor. Hakkaten ben siyaseti bırakmıştım. Ailemle vakit geçirmeye ihtiyacım var. Ben neden yalan söyleyeyim halk istediği için bu görevi yaptım. Devam edeceğim şimdi görev sürem bitene kadar. Ekrem İmamoğlu ile bugün görüşeceğim. Ben Yeniden Refah Partisi kontenjanından hem Tarihi Kentler Birliği'ne hem de Belediyeler Birliği'ne girdim onlar beni önerdi. Ben şimdi gidip istifa için onlarla buluşacağım." dedi.

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

OMUT

EYER SEN EYYY ŞANLI URFA BELEDYE BAŞKANI , KAMALİST ZİHNİYET SAHİP chp NIN SAFINA GEÇMEK İÇİN İSTİFA ETTİYSEN, SEN BİR AHLAKSIZ OTANMAZ İKİ YÜZLÜ MÜNAFIKSIN.

Hayro

Sen iyi bir müslümansın ya ! Senin yerin CHP yanıdır ! Sen oraya yakışırsın ! Senin modellerini çok gördük ! Nerede yağmur varsa , tarlanızı oraya taşırsınız….
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23