• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çocuğunu köpeklerin parçaladığı adamı kovmuştu! Köpek duyarı kasan CHP’li av kulübüne üye çıktı!

Yeniakit Publisher
2024-07-18 11:01:00 - 2024-07-18 11:03:52

Ankara’da başıboş köpekleri tarafından ağır yaralanan Tunahan Yılmaz’ın babasına CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz “Çık dışarı” diye bağırdı. Sokak köpeklerini savunan Yılmaz’ın zevk için hayvanları öldüren avcı kulübü üyesi olduğu ortaya çıktı!.. Gerçekte hayvanların canını umursamayan CHP’li vekilin sokak köpeklerini savunması dikkatlerden kaçmadı!..

CHP'li milletvekili Barış Karadeniz; Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda, başıboş köpeklerin ağır yaraladığı Tunahan Yılmaz'ın babası Halil Yılmaz'a hadsiz sözler kullandı. CHP'li Barış Karadeniz, "Bu yasayı çıkartırken çocuğunuza sordunuz mu?" diyerek adeta akıllarla alay etti.

Çocuğu yaralandığında "Köpekler çocuğumu ısırmamış, yemişler" sözleriyle Türkiye'de gündem olan Halil Yılmaz, CHP'li vekile sert tepki gösterdi. Yılmaz, "Burada herkesi dinledim. Hiç kimse senin kadar saygısız bir kelime kullanmadı. Sen nasıl bir saygısızsın, nasıl bir insansın!" ifadelerinde bulundu.

Bunun ardından CHP'li Karadeniz, "Çık dışarı!" diyerek acılı babayı salondan kovdurdu.

Av kulübü üyesi

Hayvan hakları edebiyatı yapıp başıboş sokak köpeklerini savunan CHP'li Karadeniz'in Sinop Avcılar Kulübü üyesi olduğu ortaya çıktı.

İkiyüzlülükte çığır açan CHP'lilerin sokak köpekleri konusunda da aynı tavrı sergilemesi tepkilere neden oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nur

Chp denilen oluşum artık beni iyice irite ediyor yalancı düzenbaz fitneci pkk fötö gey vatan millet islam düşmanı kim varsa burada oy verenler aklınız yerindemi

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır

Millet olarak cumhura tam yetki ve desteği verdik. Chp ile vakit kaybetmenin manası yok ülkenin yararına ise kapatın şu partiyi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23