• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cinemarine üst düzey eğlence deneyimi sunmak için Sony 4K’yı seçti

Yeniakit Publisher
2016-03-08 16:18:00 - 2016-03-08 16:19:02
Cinemarine üst düzey eğlence deneyimi sunmak için Sony 4K’yı seçti

Cinemarine sinema salonu zinciri, Edremit’teki Novada Alışveriş Merkezi’ndeki 13. sineması için tercihini Sony Digital Cinema 4K’dan yana kullandı.

İstanbul, 4 Mart 2016 – 4K’ya geçişte Sony’i seçen Mars Cinema Group ve CinemaPink gibi büyük Türk sinema salonu zincirlerinin ardından, Cinemarine de Sony Digital Cinema 4K’ya yatırım yapmayı seçti. Sinema zincirine dahil olan en son lokasyon, toplam 750 koltuklu 7 salonu ile Edremit’teki Novada Alışveriş Merkezi’ndeki yepyeni sinema oldu. Sinemanın yönetimi, NC Sinema tarafından yürütülüyor. Son yatırım öncesi, Cinemarine’nin Türkiye’nin 11 farklı şehrindeki 12 sinema, 108 salonda toplam 13.393 koltuk ile sinema severlere hizmet veriyordu. Şirket, büyümesinin son adımı olan yeni sinema ile izleyicilerin en son filmleri Sony 4K kalitesinde izleyerek mümkün olan en iyi eğlence deneyimini yaşayacağı üst düzey bir mekân sunuyor.

Dijital sinema çözümleri sağlayıcısı ve Yetkili Sony Bayii Dcinex TR, Cinemarine Edremit’e yedi Sony SRX R510P projektör, beş 2D ekran ve iki 3D ekranın yanı sıra salonların tüm ses sistemlerinin kurulumunu da yapacak.

EN İYİ GÖRÜNTÜ KALİTESİ, DÜŞÜK İŞLETME MALİYETLERİ

Sınıfının en iyisi detay, renk ve kontrastı sunan SRX-R510P, izleyicilerin gitgide daha çok beklediği tavizsiz görüntü kalitesini de sunuyor. SRX-R510P, filmin parlak, güzel 4K görüntüler ve düşük bakım gereksinimleri ile devam etmesini sağlayan tasarruflu Yüksek Basınçlı Cıva (HPM) çoklu lamba dizisine sahip. Bu özellik, işletme maliyetlerini azalttığı gibi, Xenon ile çalışan geleneksel projektörlerde yaygın olarak görülen ani lamba arızası riskini de ortadan kaldırıyor. HPM çoklu lamba dizisi, gösterimin sekteye uğraması, gelir kaybı ve mutsuz izleyiciler ile sonuçlanabilecek teknik arızaların önüne geçerek gösterimin devam etmesini sağlıyor. Sony 4K projeksiyon, yıllar boyunca mümkün olan en iyi görüntü kalitesini güvence altına alıyor. Sadece dakikalar içinde, kolaylıkla takılabilen 3D mercek/filtre seçenekleri de sinema salonlarının 2D ile 3D projeksiyon arasında değiştirilmesini sağlayarak optimum çok yönlülük sağlıyor.

Sinema severleri çekmek için, billur gibi görüntü kalitesi sağlamak zorunda olduğumuza inanıyoruz ve Sony Digital Cinema 4K’dan 8000-1 kontrast oranı ile, projeksiyon sistemleri de tam olarak bunu yapıyor” sözleriyle yorumlarını paylaşan Cinemarine’nin sahibi ve CEO’su Cenk Sezgin ayrıca “Sony SRX-R510p, kullanımı ve değiştirmesi kolay HPM ile en düşük sahip olma maliyetini sunuyor” diyor.

Sony Digital Cinema Europe İş Geliştirme Müdürü Tim Potter ise görüşlerini “Sinema severlerin en iyi deneyimi talep ettiği bir dönemde, sinemada gelişmiş görüntü kalitesine olan talebin arttığını görüyoruz. Sony 4K projektörler, parlak, göz kamaştırıcı açık renkleri ve derin, koyu siyahları ile zengin renklere sahip, yüksek kontrastlı görüntüler yaratıyor. Cinemarine’in Sony Digital Cinema 4K’yı seçmiş olmasından memnunuz. Yapmış oldukları seçimle, teknolojimizin gerek Türkiye’de gerekse diğer ülkelerdeki sinema salonu sahipleri için yarattığı değeri daha da vurgulamamızı sağladılar.” sözleriyle dile getiriyor.

 

Yeni Akit İsa ÖZGÜLLER-İSTANBUL

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23