• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cinayete teşebbüsten yargılanması gerekirken... Çok komik ceza

Yeniakit Publisher
2023-07-10 08:11:00 -
Cinayete teşebbüsten yargılanması gerekirken... Çok komik ceza

İstanbul Şile'de, otoyolda makas atarak trafik güvenliğini tehlikeye düşürdüğü tespit edilen sürücüye 5 bin 887 lira para cezası kesildi.

İstanbul Şile Otoyolu'nda, 6 Temmuz'da süratli bir şekilde makas atıp ilerleyen sürücüye ait görüntülerin sosyal medyada yer alması üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Yaptıkları incelemede görüntülerde aracıyla makas atan sürücünün S.K. olduğu belirleyen polis, şüpheliyi yakaladı. Sürücü S.K'ye "şerit ihlali yapmak", "makas atmak", "kara yollarında kamunun rahat ve huzurunu bozacak veya kişilere zarar verecek şekilde araç kullanmak", "yakın takip" ile "trafik güvenliğini tehlikeye sokmak" suçlarından toplam 5 bin 887 lira para cezası verildi.

Makas terörü can almaya devam ediyor

Yetkililerin sadece izlemekle yetindiği makas terörü masum insanların canını almaya devam ediyor. Kendini bilmez magandaların cinayete teşebbüsten yargılanmalarını isteyen vatandaşlar verilen cezaları komik buluyor. Vatandaşlar, 'En azından arabalarına devlet el koysun. Bir daha kimse makas atarak insanların malına ve canına zarar veremez" şeklinde yorumlar yaptı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Okur

Almanya da kırmızı ışıkta geçeni akıl sağlığı yerinde mi diye hastaneye gönderiyorlar.Biz de yasalar cezalar çok hafif.Bir insan hakları tutturmuş gidiyoruz.Insan hakkı insana uygulanır.Adam kamera kaydıyla sabit 5 cana kıymış makas atarken.Ee şimdi buna rağmen sen adamı al yargıla yargıla ondan indirim bundan indirim on yıl ver sonra iyi halden beş yıl indirim üç yıl yatsın kalan iki yılı da affet oldu sana adalet.Kimse kusura bakmasın bana karşı işlenen hayat suçunu affetmek kimsenin hakkı olamaz..Kısasa hayat vardır diyor Yüce yaratıcımız Allah CC.Adam karısını öldürmeye ant içmiş uçbeş Ay yatıp çıkıyor sonra kadının kabusu oluyor.Hala biz bunları insan diye algılıyoruz. Sonuç yok yere ölen analar biçare yetimler gözü yaşlı ana babalar hapislerde beslediğimiz pislik herifler.Onlara yargılama yolunu açan mahkemelerde yok yere davası sürüncemede kalan bir sürü mazlum insanlar.Hakim ve savcıların iş yükü boşa giden zaman heba olan iş gücü.Ya bu insanları yok edin ya da rehabilite edin.Artik ülkece illallah dedik.Devletim artık beni korusun

biri

devlet suclari maddi cikara ceviriyor ver parayi isle suçu bravo. acaba nasil hesap vereckler mahkeme-i kubrada
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23