• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cin çocuk kendisi hakkındaki iddialara tek kelime etmeden Burhan Kuzu’ya saldırdı

Yeniakit Publisher
2021-08-09 00:05:00 - 2021-08-09 08:29:54

Sedet Peker’in, Burhan Kuzu’dan şantajla para sızdırmaya çalıştığını iddia ettiği Sinan Çiftçi, kendisi hakkındaki ididalara tek kelime ile cevap vermeden, Burhan Kuzu’ya saldırdı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kontenjanından RTÜK üyleleği yapan Şaban Sevinç’e konuşan Sinan Çiftçi, ahlaksızca Burhan Kuzu’ya rüşvet ile iş yapma suçlaması getirdi.

Deniz Baykal, Mansur Yavaş, Kemal Kılıçdaroğlu ve birçok solcu ile yakın temas halindeki Sinan Çiftçi, eski AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu’nun kendisinin yanında değişik yerleri arayarak rüşvetle iş yaptığını söylemesine rağmen, bu iddiaları gerçekten yaşandı ise, o tarihde niye savcılığa başvurmadığı merak konusu oldu.

Burhan Kuzu hayatını kaybedince hep birlikte saldırıya geçtiler

Kuzu, vefat ettikten sonra, kamuoyunda kendisi hakkında olumsuz iddialar gündeme gelen herkes, kendi pisliğini temizlemek için, Burhan Kuzu’yu hedef seçtiler. Kuzu’nun vefat etmiş olmasını fırsat bilen müfteriler, akla hayale gelmeyecek iddialarla, kamuoyunda kendilerine yönelik suçlamaları gözlerden kaçırmak istiyorlar.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Koç

Ne kuzuydu ama. herkesi ayakta uyuttu

Eyyyvakitttt

Evet niye gitmedi savcıya.. Eyyy imansız ahlaksız Allahsiz Akıt bak burada ne güzel sorguluyorsunda Sedat pekerden aylık 10 bin dolar maaş alan vekili ben biliyorum diyen Ic işleri bakanı soyluya aynı şekilde niye sormuyorsun bir vekil bir mafyadan maaş alayiir iç işleri bakanı taa ilk duyduğunda bunu yargıya taşımıyor ahlaksız imansız akitte bunu hiç sorgulamıyor.. sizin insanliginiz muslumanliginiz şirkiniz batsın inşallah...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23