• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘Cihatçı gruplar Azerbaycan’a gönderiliyor’ diyen hadsize AK Partili isimden flaş çıkış! ‘Atatürk olsaydı…’

Yeniakit Publisher
2020-09-28 13:10:00 -
‘Cihatçı gruplar Azerbaycan’a gönderiliyor’ diyen hadsize AK Partili isimden flaş çıkış! ‘Atatürk olsaydı…’

Türkiye'ye iftira atarak ‘Cihatçı gruplar Azerbaycan’a gönderiliyor’ diyen CHP'li Başkan Yardımcısı ve Emekli Büyükelçi Ahmet Ünal Çeviköz'e, AK Parti MKYK Üyesi Gökcen Özdoğan Enç tepki gösterdi.

Ermenistan'ın, Azerbaycan'daki sivil hedeflere küstah saldırısı ardından yeni tartışma alevlendi. Dağlık Karabağ bölgesinde artan gerilimlere ilişkin CHP'li Başkan Yardımcısı ve Emekli Büyükelçi Ahmet Ünal Çeviköz, tepki çeken ifadelere yer verdi.

Türkiye’ye iftira eden Çeviköz bir TV kanalında, "Maalesef gelen haberlerde, Türkiye'den Azerbaycan'a silah yardımı yapıldığı ve söylentilere göre cihatçı grupların da Azerbaycan'a gönderildiği ifade ediliyor" dedi.

'Provokatörlük yapıyor'

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay bu açıklamaya tepki göstererek, ‘Azerbaycan'da Türkiye Büyükelçiliği yapmış ve şimdi CHP Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı olan bu kişi 'gelen haberler... söylentilere göre...' diyerek Türkiye'yi suçluyor, provokatörlük yapıyor’ dedi.

'Atatürk olsaydı sizi kızılcık sopasıyla kovalardı'

AK Parti MKYK Üyesi Gökcen Özdoğan Enç, ‘Ermenistan Dışişleri Bakanı, Ünal Çeviköz olsun’ diyerek, ‘İşgalci Ermenistanı Bakandan daha iyi savunuyor. Atatürk yaşıyor olsa sizi kızılcık sopasıyla kovalardı’ ifadelerine yer verdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

kemal CINAR

Acilen egitim millilestirilmeli 

Can

İçimizdeki türk düşmanları. Kendini acık etmiş. Bunlar türkten başka herkese dosttur. CHP'ye oy verenler. Besle kargayı oysun gözünüzü.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23